lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannus

Nyt alkaa olla sitten vuoden pisin päivä ohi ja lähdetään taas kulkemaan kohti talven lyhyitä päiviä. Loppukesä tuo tullessaan paljon kaikkea kivaa, joten innolla mennään niitä kohti.

Ensi lauantai aamuna lähtee laiva Turusta kohti Ruotsia ja kuten monet voivat arvata me (toivottavasti) istutaan tuossa laivassa. Subrén MH-testi lähestyy kovaa vauhtia, saa nähdä mitä neiti testistä pitää ja tuleeko esille jotain yllättäviä asioita ja ominaisuuksia. Ihan noin testiä ajatellen huvikseen ammuttiin tänään Subrélle ja Icarokzelle. Subré ei leikkiessä välittänyt yhtään ja kun ei tehty mitään vaan seisottiin paikoillaan Sub katsoi rauhassa pamauksen suuntaan, pamauksen jälkeen kun laskin sen irti ja lähdettin kävelemään ampujaa kohti Sub rallatteli tavalliseen tapaansa rentona. Icu ensimmäisellä kerralla hieman hätkähti, toiseen pamaukseen ei reaktiota ja kun seisoskelin vain paikoillani kolmannen ajan Icu istui vieressäni pamauksesta välittämättä. Joten ei ole selvästikkään kumpikaan nuorisokaartin jäsen paukkuarka.

Subrén agilitykilpailu depyytti sen kun lähenee, viikon päästä sunnuntaina tulee täyteen 18kk. Koska olemme tuolloin Ruotsissa ei neiti pääse ihan heti starttailemaan, mutta seuraavalle viikonlopulle onkin sitten agirotuun neiti ilmoitettu 5 viralliselle ja yhdelle epäviralliselle radalle. Kunnon potkaisulla kakaran kisaura käyntiin, toivottavasti kotiin tultaisiin kera mukavien tulosten, vaikka kisarutiinien ja kokemuksen hakeminen on tuon ikäsen kanssa tärkeämpää kuin itse tulokset. Varmuuden vuoksi ilmoitin rajakoiran pahaisen maksiluokkaan, onpahan sitten iloisempi yllätys jos Sub suostuu seisomaan kunnolla ja menee mediksi, kuin toisinpäin. Secin ilmoitin viralliseen starttiin sekä sunnuntaina sekin juoksee isäni kanssa senior avo sm radan. Secillä on yleensä ollut hylkyrikas viikonloppu aina agirodut, jospa tänä vuonna tulisi siihen vihdoin ja viimein muutosta.

Ei kommentteja: