maanantai 9. joulukuuta 2013

Pullin agilitykoulutus






Me käytiin eilen pitkästä aikaa agilitaamassa, koko syksy on mennyt kiireessä ja hammas skeä juoksutauoilla höystettynä tasaisesti, joten treenit ovat jääneet aika minimiin. Eilen kuitenkin päästiin pitkästä aikaa treenaamaan ja vielä pidempään aikaan treenaamaan niin, että joku katsoo ja kommentoi vieressä. Mahtaa olla vähintään puoli vuotta sitten viime kerrasta kun oli treenit, jossa on kouluttajakin. Pitäisi kyllä selkeästi useammin päästä kouluttajan valvontaan treenaamaan, varsinkin Subrén kanssa.

Subré pääsi aloittamaan, ensin tehtiin lyhyempi pätkä, joka meni muuten ihan hyvin, mitä nyt linjat tuppasi leviämään. Sitten mentiin pidemmälläe pätkälle, jossa suurin ongelma oli 6 hyppy, josta neiti meinasi juosta lähes joka kerta ohi. Sitten sekoitin sitä omalla linjalla ja vääriin suuntiin katselemalla kepeillä. Noin suurin huomio koulutuksessa oli, että en saa katsoa mihinkään muualla kuin seuraavaa estettä kohti tai muuten Subré käy väärällä esteellä. Linjat pitäsi myös taas saada kuriin.

Oona kuvaili ja teki kivan koosteen Subrén treenistä.



Secin vuoro oli iltapäivällä. Secinkin kanssa alun pätkällä meinasi 5-6 välin persjättö lipsua väärään suuntaan, mikä aiheutti heti kaarratusta. Pidemmällä radalla tuli myös pariin kohtaan turhaa kaarrosta, joista pääsee eroon tiukemmalla ohjauksella. Seci on kyllä hauska otus siinä mielessä, että mitä vähemmän sen kanssa treenaa niin sitä paremmin se tuntuu toimivan. Nytkään neiti ei ole koko syksynä tehnyt kun pari kertaa agia ja se tuntuu kulkevan ja kuuntelevan paremmin kuin koskaan.

Elsille kiitos Secin kuvista :)






Ei kommentteja: