lauantai 17. kesäkuuta 2017

Pentukuumetta

Flinga aloitti viime sunnuntaina juoksut, tapansa mukaan heti erämessujen jälkeen. Sulho Ässä matkasi eilen meidän lauman jatkoksi pariksi viikoksi heilastelemaan. Pariskunta piti heti selvästi toisistaan ja Ässä muutenkin solahti laumaan helposti ja on kun kotonaan. Toivottavasti ensi viikolla laitetaan pikku gigguroita alulle.
Flinga & Ässä

 

 
Ässä aiheutti heti toki myös harmaita hiuksia ja nokkoisten polttamia jalkoja kun livahti karkuun kaverini pihasta portin ali pienestä kolosta. Siinä se leikki Flingan kanssa pihalla ja sen verran että selkäni hetkeksi käänsin koira olikin portin toisella puolella. Lähdettiin sitten Flingan kanssa tien reunaa nuuskuttelevan Ässän perään ja se ravaili metsään päin, josta Flinga sen tavoitti, kuitenkaan Ässä ei luokse tullut vaan katosi hetken päästä kokonaan. Juostiin sitten Flingan kanssa nokkospuskia läpi etsimässä mihin otus livahti ja ehdin jo soittaa apujakin kun hetken päästä Ässä ravasi takaisin pihaan sen näköisenä, että olipas kiva metsälenkki. Kotonaanhan Ässä lenkkeilee aina vapaana, mutta ihan sitä ei luota näin vieraana ihmisenä vieraassa paikassa tarkoituksella irti laskea ainakaan heti sen tänne tulon jälkeen, joten nyt Ässä pysyy visusti remmin jatkona.


Äiti & tytär jota hävettää kun äiskä on niin hassu


Kesä toi mukaan kasan työkiireitä tapahtumien parissa. Subré vieraili monissa tapahtumissa rapsuttelukoirana, keräten paljon naureskelua lampaan ja koiran yhdistelmästä. Tapahtuma putki huipentui Erämessuihin jossa mudini esiintyivät 3 päivänä 3 näytöstä, tottelevaisuutta, nose workiä ja agilityä. Vip pääsi ensimmäistä kertaa tekemään kunnolla pitkää rataa kontakteineen ja juoksarit pysyivät yllättävän hyvin kasassa, puomilta pari kertaa putoamisesta huolimatta. Zeta kärsi koko Erämessujen ajan hammassärystä, joten pääsikin sitten heti maanantaina lekuriin hampaan poistoon. Jälleen pari viikkoa sairaslomaa, mutta joskohan se taas kohta
olisi kunnossa.
 


Secin kanssa suunnataan huomenna agilityn SM kilpailuihin. Viimeistely kisat käytiin juoksemassa Kouvolassa. Ensimmäiseltä agility radalta nolla voitto kaikista luokista parhaimmalla ajalla, ihmeen kovaa muori koira vielä pinkoo menemään. Toinen rata meni keppejä treenaillessa ja kolmannella radalla koiran hukkaamiseen, mutta ihan hyviä ratoja.

Ässä & Flinga

Nyt onkin sitten vielä agirotu ennen kun mahdollisesti elokuun lopussa syntyvät pennut täyttävät kalenteria syksyn osalta. Pentukuume on jo kovana ja odotukset pentueelle korkealla, nyt varsinkin kun näkee Ässän ja Flingan yhdessä niin ne täydentävät toisiaan todella hyvin ja sopivat ominaisuuksiltaan yhteen.

Ässä

 

Ei kommentteja: