tiistai 9. marraskuuta 2021

V-pentue maailmalle


 

V-pennut ovat olleet jo muutaman viikon valloittamassa reippaina maailmaa. Tässä vielä pieni esittely poitsuista: 

Hyberhyber Voittamatonta Voimaa "Messi"
Messi muutti Janakkalaan toisen mudin ja pumin kaveriksi. Messin tulevaisuuden suunnitelmissa on monipuolinen harrastuskoiran ura, mm. agilityn, haun ja tottelevaisuus lajien parissa. 


Hyberhyber Vinkeä Vipeltäjä "Hukka"
Hukka muutti Asikkalaan setänsä Ukon ja kroaatin kaveriksi pitämään maatilan vauhtia yllä. Tilan töiden lisäksi Hukka isona treenailee agilityä. 

 
Hyberhyber Valovoimainen Voittaja "Loka"
Loka muutti Kirkkonummelle agility ja toko koiraksi. Myös Loka pääsi mudi perheeseen, omistajan siskolla on meillä hetken majaillut kodinvaihtaja Rudi. 




Hyberhyber Voitolla Yöhön "Voitto"
Voitto muutti Hämeenlinnaan täyttämään belgin jättämää aukkoa. Voitosta on tulossa monipuolinen harrastuskoira. 



Hyberhyber Vikkelä Viipotin "Kapu"
Kapu muutti Turkuun malinois nartun kaveriksi. Myös Kapulla on suunnitelmissa mm
 agility muiden harrastusten ohella. Kapu ja Voitto kuuluvat samaan perheeseen, vaikka eri paikkakunnilla asuvatkin, joten veljekset tulevat näkemään usein. 


Hyberhyber Viileitä Linjoja "Palo"
Palo muutti Ouluun kahden vanhemman mudi nartun kaveriksi. Palosta on toiveissa vikkelä agilitykoira ja eiköhän sitä silloin tällöin näyttelyissäkin nähdä. 

Muutama viikko tässä on mennyt pennuista toipuessa ja hiljaisuuteen tottuessa. Romppu on toipunut pennuista huikean nopeasti ja aksailee jo menemään täyttä häkää. Hoitotäti Zetalla pentujen lähtö otti selkeästi kovemmille. Se rakasti pentuja kun omiaan ja hoiti niiden imettämisenkin 4vko ylöspäin. 

Seuraava pentue suunnitelmakin alkaa vähitellen olla selvillä ja kävimme juuri viikonloppuna treffailemassa Gritten tulevaa sulhasta. Juoksuja odotamme joulukuulle ja päivittelen astutuksen jälkeen lisätietoa pentueesta. 

Viime viikonloppuna kisasimme myös rallytokon rotumestaruus kilpailuissa. Vip teki avoimessa luokassa kivan 87/100 tuloksen jolla nappasi avoimen luokan rotumestaruuden. Seuraavaksi vuorossa oli Romppu, joka teki myös hyvän suorituksen pistein 84/100. Kävin aamulla myös hakemassa mukaan siskoltani Mitran (Hyberhyber Pikku Musta), jolle kisat olivat ensi kosketus rallytokoon. Tämä ei kuitenkaan Mitua häirinnyt, se teki varman ja iloisen suorituksen pistein 98/100, jolla nappasi alokas luokan rotumestaruuden. Varsin hauska kisapäivä hyvässä seurassa antoi kyllä taas rallytoko kipinää kisata vähän useamminkin kun kerran vuodessa. 





Kiitos Petra Strubing pentujen kuvista! 






Ei kommentteja: