sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Happy New Year!


 Se alkaisi olla vuosi 2022 paketissa. Tämä vuosi toi mukanaan paljon kaikkea uutta meidän elämään ja kerrankin jopa varsin positiivisia asioita. Keväällä syntyi Gritte&Irwin yhdistelmästä H-pentue, kesään mahtui huippu reissu pohjoiseen Karitan ja Flingan kanssa sekä Belgiaan josta tuliaisena kauan odotettu malinois pentu Täsmä. Syksyllä aloitin AMK-opinnot, jäin vakiduunista opintovapaalle ja loppu syksystä aloitin toiset työt yläkoulussa. 

Romppu on tämän vuoden keskittynyt eri lajeissa kisaamiseen ja sairaslomailuun. Sillä on ollut harvinaisen tapaturmainen vuosi, se on tasaiseen tahtiin rikkonut itseään, viimeisimpänä murtunut häntä ja ensi vuosi aloitetaan hammashoidolla... Agilityssä keväällä saatiin 5 mittauksen jälkeen virallinen medi kuittaus ja itse kisaamiset ovat menneet vielä rutiineja ja järkevää mielentilaa hakien varsin vaihtelevalla menestyksellä. Lisäksi Rompun vuoteen mahtui rallystä RTK2 ja BH-koulari. 

Vip urakoi itselleen myös RTK2 koularin ja kävi näyttelyssä tuloksella ROP & Sert. Pitänee sen ensi vuoden tavoitteeksi ottaa kehässä pyörähdys viimeisen sertin verran. 

Zeta kisasi alkuvuodesta uransa viimeiset kilpailut, vähän kevyemmin rallytokon parissa. Tuloksena RTK2 koulari. Zetan terveys on heitellyt läpi vuoden, mutta aina se vaan jaksaa olla iloinen ja tsempata, joten vielä ei ole luovutettu. Zetan kesän kohokohta oli ehdottomasti Täsmän tulo, se on rakastanut omaa malipentuaan niin kovin. 

Täsmän muutto meille oli ehdottomasti vuoden parhaita paloja ja pikku neiti on tuonut niin paljon iloa meidän elämään. Täsmä on vuosien haaveilun tulos ja osoittanut että hyvää kannatti todella odottaa. 

Viimeinen kuva kollaasissa onkin sitten jo kurkkaus ensi vuoteen, joka tuokin sitten vähän suuremman muutoksen meidän elämään huhtikuussa. ❤️

Ensi vuoden suunnitelmat ovat vielä avoinna johtuen juurikin tulevasta perheen lisäyksestä ja sen tuomista muutoksista elämään. Kasvatuksen osalta on vielä pohdinnassa tekeekö Romppu pentueen ensi kesänä, menisi mammalomat sopivasti päällekkäin. Lisäksi olisi ajatuksena kisata Rompun ja Vipin kanssa rallyssa voittajaluokka läpi, mahdollisesti käydä tokokokeissa ja Vip suorittaa myös BH:n. Agilityn suhteen tein päätöksen jättää kisalisenssin oston vasta syyskaudelle, Täsmäkin tulee sopivasti kisaikään syksyllä niin saa likat kisailla yhdessä.  

Vuonna 2022 monet kasvatit tekivät hienoja tuloksia eri lajien parissa ja saimme kaksi uutta valiotakin. Ren HH Puhuri Suomen ensimmäinen HTM-valio mudi koiratanssista ja tyttärensä Kitty HH Suloinen Sabotaas sai kasaan tarvittavat sertit FI MVA varten. Ensi vuodelle toivotaan myös monia valio juhlia, sillä monelta puuttuu juurikin viimeinen sert agilityssä ja näyttelyissä. Kiitos kaikille kasvateille tästä vuodesta sekä terveyttä, iloa ja menestystä vuodelle 2023! 

Ei kommentteja: