perjantai 4. lokakuuta 2013

Ajoitusten mestariko...

Ilmoitin molemmat tytöt innolla mukaan omiin agilitykisoihin viikon päähän. Mutta sitten iski muttia matkaan, olen odottanut Subrélle juoksuja viimeisen 2kk, mutta ei vaan ole näkynyt. Mutta ilmoitin sen kisaamaan keskiviikkona ja miten ollakkaan torstaina alkoi tiputtelu. Huoh, juuri kun olisi mennyt dopingaikakin ohi ja olisi ollut kiva päästä pitkästä aikaa kisaamaan. Subréhan on kisannut 2. kisat Suomessa ja yhdet Ruotsissa, mutta kyllähän nuori neiti tietenkin ehtii myöhemminkin kisaamaan vielä paljon, joten nyt juoksenneellaan rauhassa ja Sub saa viettää agitaukoa.

Juoksuväli oli 3 päivää vaille 8kk, ihanan pitkä juoksuväli noin harrastuskoiralle. Secillä muinoin enen sterkkausta oli noin 6kk välein ja sillä oli aina masennukset ja muut mielialan vaihtelut mukana vahvan valeraskauden lisäksi. Subré ei tunnut olevan moksiskaan juoksuista, hieman ihmettelee miksei saa mennä ulos lapinkoirien kanssa leikkimään tai vielä pahempi miksei HÄN päässyyt treeneihin mukaan. Tokoa ollaan väännetty innolla, joskohan tuon juoksujen jälkeen oikeasti uskaltaisi ilmoittaa kokeeseenkin kun kaikki tuntuu toimivat hienosti.

 Mikäli Subrén juoksuväli pysyy tuossa 8kk ja seuraavat juoksut osuvat toukokuulle Subré astutetaan kevään juoksusta. Mikäli juoksut ovat hyvin paljon aikaisemmin tai myöhemmin niin sitten astutus siirtyy seuraavaan juoksuun. Mudi pennuista kiinnostuneet voivat lukea lisää tuolta Pentuja yläpalkista.


Ja sitten yritettiin ottaa yhteiskuvia
Ilmeellä


Pakollinen kielikuva
  

No sentään vähän sinnepäin.


Ei kommentteja: