perjantai 27. syyskuuta 2013

Miniloma

Viime viikonloppuna käytiin miniloma kanarialla Saimaalla, jossa vanhemmillani on lomaosake. Töideni takia visiitti jäi vähän lyhyeksi, mutta ehti siinäkin ajassa ihan hyvin tutustua paikkaan.

Lauantai iltana oltiin perillä Imatran lähellä olevassa Rauhan kylpylässä. Kävin tyttöjen kanssa iltalenkin rannassa pienen toko tuokon kera. Sunnuntai olikin sitten kokonainen lomapäivä ja heti aamusta lähdin Subrén kanssa pyöräilemään. Tunnin lenkki heitettiin ihanassa maastossa.Lenkki meni hienosti, mitä meinasin olla kunnolla ojassa kun Sub bongasi ihanan rannan yht. äkkiä. Eipä siinä muuta kun remmi irti kädestä ja ennen kun ehdin sanoa mitään, mudi oli jo vedessä. Ajattelin veden olevan jo hieman liian kylmää uimiseen, mutta hyvinpä neiti vaikutti viihtyvän.

Secilia, katsokaa noita korvakiekuroitaSubrén lenkin jälkeen muu porukka pääsi vielä kävelylle rantaan ja sitten kun koiruudet jäivät tyytyväisinä nukkumaan lähdettiin me ihmiset ravintolaan syömään. Viime aikoina on reissun päällä tottunut olemaan pikaruokaloiden asiakas, joten oli kiva päästä astetta hienompaan ravintolaan herkuttelemaan. Iltapäivällä otin tyttöjen kanssa pienet tokotreenit, pääasiassa paikalla oloja ja seuraamista kun kerrankin oli hyvää häiriötä ympäristössä.

Sitten olikin minun vuoroni päästä uimaan, hyisen järven sijaan tallustin kylpylään. Alkuun rentoutumista saunamaailmassa, jossa oli mm. hyörysauna, suolasauna, hirsisauna jne. Sitten vaan uiskentelemaan ja porealtaisiin lekottelemaan. Ja pitihän sitä tietenkin vesiliukumäkiäkin laskea. Oikein hauskasti hujahti pari tuntia.

Illalla käytiin vielä hölköttelemässä reipas lenkki ja ei muuta kun nukkumaan. Maanantaista ehdin olla vain puolipäivää ennen kun kotiin lähtö oli edessä. Ei me sitten ehditty kun käydä lenkillä ja valokuvienkin otto jäi kun ulkona alkoi sataa. Vaikka minun lomani jäi vähän lyhyeksi Seci sai jäädä vielä pariksi päiväksi nautiskelemaan. Neiti tykkäsi varsinkin lasitetusta terassista, josta pystyi tarkkailla ympäristöä ja aurinkoisina päivinä siihen paistoi mukavan lämpimästi.

Ei kommentteja: