maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuosi käyntiin

Tänä vuonna aloitettiin kisaaminen jo heti aikaisin ja viikonloppuna suunnattiin molempina päivänä Kotkaan. Seci oli vuorossa lauantaina, onneksi maksit aloittivat päivän, joten meidän ei tarvinnut onneksi lähteä kovinkaan aikaisin matkaan. Mukavien aamu unien jälkeen hyppäsimmekin autoon ja kohti Kotkan kylmää hallia jäätymään pariksi tunniksi. Ensimmäinen rata alkoi hienosti, kun Seci juoksi ensimmäisen hypyn ohi, toinenkin este ohitettiin hienosti ja lopun kruunasi ehdottomasti putken päällä hyppely. Tässä kohtaa hieman mietin, että kuka on vaihtanut koiran... Toinen rata meni vähän löysäillessä ja turhin virhein, mutta kolmanteen saatiin parempi tsemppi päälle. Rata on aika kauheaa katseltavaa ja lopussa kiljuin Secin väärältä esteeltä viime hetkellä pois, aikaa paloi kaikkeen turhaan, mutta lopputulos oli sentään nolla -5,35, etenemällä 3,96 ja sija 5.




Sunnuntaina olikin sitten Subrén vuoro ja tällä kertaa hyvin aikaisella aamuherätyksellä. Subré oli mukavan leppoisalla tuulella ja pysyi hyvin rauhallisena odotellessa. Oman pään sain kerrankin hyvin kasaan ja sopivan rauhalliseen mielentilaan, joten Subkin pysyi hienosti lähdössä ja muistin vapauttaakkin sen suht. selkeästi. Aika taistelua oli oman pään kanssa pitää se koko radan rauhallisena ja ohjaus tasaisena turhia rynnistelemättä, ja kun siinä onnistuin, niin maaliin juostiin nollalla. Olin aika varma, ettei ylletä edes palkinnoille kun sen verran rauhassa mentiin ja huolella tehtiin, mutta hupsista, tuloslistassa Subrén nimi komeili 1 paikalla kaikkien luokkien nollista nopeimmalla ajalla -14,52. 4,43m/s etenemällä. Hieno ja vauhdikas kakara, vaikka ei menty vielä lähellekkään täysiä.
Toisen radalla yritin saada saman mielentilan, mutta pilasin sitten lähdön taas ihme stressauksella ja nykimisellä. No yksi lähtö sentään onnistui, joten ehkä vielä joskus saan oman pääni kasaan ja turhat nykimis hiippailut pois.



Kisojen jälkeen päätin vielä käydä Subrén kanssa lenkillä meren rannalla ja napsin samalla pari kuvaa. Subréa olisi kauheasti innostanut mennä pulahtamaankin, mutta ilkeänä päätin, että hyinen vesi ei ole enään uinti lämpöistä ja niin pieni mudi joutui tyytymään vain haaveiluun.



Ei kommentteja: