perjantai 7. helmikuuta 2014

Köves-bérci Betyár Hurrikán

Alku viikosta meidän Hyberhyber tiimi sai uuden etäjäsenen. Itse upeasta Unkarin matkasta tulee piiitkä kooste hieman myöhemmin, mutta nyt esitellään itsessään matkan tärkein asia. Tuliaisena Suomeen kotiutui tiistaina Köves-bérci Betyár Hurrikán " Mato". Täällä vietetyn parin päivän aikana Mato osoitti olevansa oikein täpäkkä ja taistelutahtoinen otus, jännityksellä jäämme odottamaan millainen pennusta tulevaisuudessa kehittyy. Pikku mies lähti oikein mukavaan kotiin harrastuskoiraksi Moonan ja parson Niilon kaveriksi Kuopioon. Onnea matkaan pikku muruseni <3 Pitkää pinnaa ja huumorimieltä tuoreelle mudin omistajalle! :)

Moona ja Niilo viettivät meillä vuorokauden ja tänään he pienen häntä pystyssä viipottavan kiharakarvan kera hyppäsivät junaan ja niin aivan ihastuttava pikku mies lähti kohti uutta kotiaan. Ehdimme kuitenkin vielä tänään päivällä käydä lenkillä ja Moona napsi pikkuisesta ihastuttavia kuvia.

Mato 10 viikkoa

Hurja hanskan tappajaOnnea matkaan pikkuinen!
Mato & Moona

Laajemmin tietoa Madon taustoista ja muusta on luvassa Unkarin matkakirjoituksessa, lisää tietoa voi myös lukaista tuolta tuonnit osiosta.

1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Onnea Matolle (vai Madolle? Kummin se taivutetaan :D) uuteen kotiin ja elämään ♥ Vähänkö superia, että pienellä löytyy myös blogi, jossa voi stalkkausta harrastaa! Miun sydän taisi sulaa mudeille hieman lisää...