sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Kasvattipäivitystä

Kasvattini ovat keränneet mukavasti menestystä eri lajeista pitkin kevättä ja ensimmäinen valiokin saatiin teamiin, tai oikeastaan samalla kertaa napsahti monta valion arvoa.





FI MVA SE MVA LT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA BALTJV-16 V-16 JV-16 TLNJW-17 TLNW-17 BALTJV-17 RIGAW-17 V-17 HeW-17 PMV-17 LTV-18 HYBERHYBER USKOMATON TOSIASIA "Källi"Källi valioitui ensimmäisestä näyttelystään 2-vuotis syntymäpäivien jälkeen, samalla kertaa valioituen Suomeen, Ruotsiin ja Liettuaan. Källi palkittiin myös rotuyhdistyksen toimesta hienosta näyttelymenestyksestä viime vuonna Unkarinpaimenkoirat ry:n vuoden mudina. 


Källi on näyttelyiden lisäksi ehtinyt harrastaa kaikkea, pelastuskoiran uran on haaveissa, siihen päälle agilityä ja tokoa. Episvoittoja on jo agilitystä tullut, keväällä on suunnitelmissa ensimmäiset viralliset kisat. Episvoitto rata: Klick

Källi, Flinga ja Viima kävivät mudien paimennuspäivässä katsomassa ensimmäistä kertaa lampaita. Kaikilla oli selkeä halu ja vietit paimennukseen. Kiitos kuvista Terhi Multamäki ja Nina Palmu.

HH Unelma Onnesta "Viima"




HH Uskomanton tosiasia "Källi"



HH Pikkaisen Possu "Flinga"








Kuvat yllä c: Karita Koskelainen
Flinga  kävi voittamassa Unkarinpaimenkoirat ry:n tokon rotumestaruuden avoimessa luokassa hienolla ykköstuloksella sijoittuen peruskilpailussa toiseksi. Video suoritukseen: Klick

Flinga ehti myös käydä luonnetestissä saaden varsin oman näköisensä plussarivin.
Toimintakyky, +1a, kohtuullinen
Terävyys, +3, kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +3, kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu, +2a, kohtuullinen
Hermorakenne +1a, hieman rauhaton
Temperamentti +1, erittäin vilkas
Kovuus, +1, hieman pehmeä
Luoksepäästävyys, +2b, luoksepäästävä, hieman pidättyväinen
Laukauspelottomuus, +++, laukausvarma



Eikä Flinga ole aksaakaan unohtanut, tasaista tahtia on palkintosijoja haettu monesti luokkien kovimmilla ajoilla, pikku virheet kuitenkin olleet kuninkuusluokkaan nousun tiellä.

c. Sini Kylmänen, Flinga HSKHn agilitykisat 25.2.




HH Parasta Just Nyt "Nana" c.Katja Alalauri






Nanalla on aksassa mennyt varsin lujaa ja voittoja on ropissut hyvää tahtia ensin sertin arvoisesti 1 lk ja nyt luvan verran jo 2 lk. 














HH Puhuri "Ren" on kovasti tavoitellut luokkanousua 3 lk, mutta pikku virheet ovat maksaneet luvat. Voittoja ja muita palkintosijoja on kuitenkin napsinnut hyvää tahtia. Kuva (alla) c: Oona Mäki

Ren kävi tänään myös luonnetestissä saaden tuloksen +159 +++.
Video testistä tulossa myöhemmin.










HH Unelmista Totta "Viva" aloitti rallytokokisa uran hienosti tuloksella 95/100. Kuva c: Hanna-Mari Itkonen




















Tuonneista Bariguard Vivir Mi Vida aloitti aksakisaamisen epiksistä, hienolla nollavoitolla. Vidan suoritus: Video


Ei kommentteja: