lauantai 31. joulukuuta 2011

Menestyksekästä vuotta 2012 kaikille!

Kohta tämäkin vuosi on jo ohi, seuraavaa vuotta kohti suunnataan entistä innokkaammin. Meillä on tavoitteet, meillä on unelmat, ensi vuonna me tehdään entistä kovemmin töitä ja päästään lähemmäksi niitä. Minun tavoitteeni on oppia tekemään täysiä, oli sitten treeni, kisat tai pihapelleilyä niin pitää tehdä tehdä satalasissa ja antaa kaikkensa. Pitää heittäytyä mukaan kokonaan, tätä en osaa, mutta harjoittelen ja olen päättänyt onnistua. Tavoitteet tälle vuodelle löytyy marraskuun puolelta.

Ensi vuosi tuo tullessaan paljon uutta, myös pentukuumeeseen on tulossa helpotusta tulevan vuoden aikana. Mutta siitä sitten myöhemmin kun on ajankohtaisempaa.


Tänään kävimme nauttimassa auringosta peltolenkillä. Pelto ei vieläkään ole kunnolla jäässä, mutta kun katsoo mihin astuu niin pääsee jo mukavasti. Kuvia lenkiltä tuli otettua, niiden laatu nyt ei kyllä päätä huimaa, mutta menkööt... Hulluja täällä päin kyllä asuu, jotkut meinaan ampuvat raketteja jo vähän ennen klo13. No onneksi koirat eivät paukuista välitä vaan hurjastelivat pellolla minkä kerkesivät. Tälläkin hetkellä vaikka paukkuu ulkona koko lauma on täydessä unessa, yhden laukaus altiin koiran jälkeen tämä on aivan luksusta, vaikka Atzoa ikävä onkin.

Ei kommentteja: