lauantai 2. helmikuuta 2013

Tokoilua

Tänään me tokoiltiin pitkästä aikaa ihan kunnolla, viime aikoina olen panostanut enemmän laatuun kun määrään. Hienoteko syy, miksi tokoilla sisällä lämpimässä ;) No mutta siis enimmikseen olemme tehneet pieniä paloja eri liikkeistä ja hionut yksittäisiä osia.

Ensin metsässä rämpimässä energian purkuna ja sitten vaan hommiin. Seci meni hetkeksi sulattelemaan jääpaakkuja tassuistaan, joten Subré aloitti. Ensin pitkästä aikaa noutoa, ensin palkkailin odottamisesta, nami, lupa noutaa ja palautukset leluun kiinni, luovutusasennon rakentaminen on vieläkin kesken. Tehtiin ohjatunnoudon kapulalla ja 250g. Herkästi kakara lähtee pureskelemaan kapulaa, 250g vähemmän kun ohjatulla. Ensi kerralla taidan taas palata metalliin mikä on helpottanut pureskelua.

Sitten seuraamista, ensin pelkää sivulletuloa eri kulmista ja karkuun siirtymisiä. Tästä edettiin seuraamiseen, lyhyitä pätkiä ja palkaten eri paikoista ja eritavoilla. Oikein kivaasti lähti seuraaminen luistamaan, pitäisi vaan muistaa treenata usein ja lyhyitä pätkiä, joissa panostaa pikkutarkkaan työskentelyyn. Minulla on paha tapa vaan tehdä pidempää perus seuraamista.

Seuraavaksi vielä liikkeestä maahan menoa. Ensin pysähdyin aina maahanmenon jälkeen palkkaamaan. Lopussa tehtiin kilpailunomainen suoritus.

Seci pääsi myös tekemään, rallytoko on vähän vienyt ponnekkuutta seuraamisesta, joten keskityttiin siihen. Alkuun sivulletuloja vaatimuksena tiiviys, samalla kaavalla seuraamista oikein lyhyitä pätkiä, joilla homma lähti muotoutumaan taas parempaan suuntaan.

Sitten noutoa ohjatulla. Seci odotti hyvin ja meno vauhti oli oikein mainio. Kapulan poimiminen vielä ihan ok, mutta sitten taas palattiin vanhoihin ongelmiin. Ote huono, palautusvauhti surkea ja luovutus vielä surkeampi. Päätin nyt olla puuttumatta ja haettiin vaan varmuutta toistoilla kokonaisesta noudosta ja päätös tuntui hyvältä sillä homma lähti paranemaan kun Seci sai taas varmuutta takaisin. Pitää joku päivä kyllä sisällä ottaa luovutusta lisää.

Luoksetulon pysäytykset olivat myös ohjelmistossa. Oikein hienoja stoppeja alkuun, mutta sitten rupesi vauhti vähän kärsimään joten lopuksi otetiin vain suoria luoksetuloja. Ja loppuun vielä ihan täydelliset kaukot.

Subré kävi vielä tekemässä paikalla makuun x2, paikalla istumista x2, pari eteentuloa ja kontaktiharjoitusta.

Secillä tuli 5v täyteen torstaina ja tietenkin maailman paras pikku prinsessa sai kakkua. Työ ja koulu kiireiden takia jäi vähän tänne päivitys ja synttärikirjoitus tänä vuonna tekemättä, joten joudutte tyytymään vain yhteen kuvaan.

Ei kommentteja: