tiistai 29. tammikuuta 2013

Rallykisat

Into blogin kirjoittamiseen on pahasti hukassa, ja olen pohtinutkin blogin tulevaisuutta. Mutta ehkä tämä tästä, viime aikoina on tullut eteen ongelmia ja harmillisia sattumia, joita ei olisi ihan heti voinut odottaa, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.

Lauantai aamuna starttasimme Karitan kanssa aivan liian aikaisin kohti Loimaata, tyhmät lähtevät ajamaan 3h päästäkseen tekemään minuutin suorituksen, suoranaista hulluutta.Mutta onneksi oli niin parasta matkaseuraa, että reissu meni ihan vatsalihas treenistä. Takaluukkuhan ei tietenkään auvennut pakkasen takia, joten koirat saivat nauttia takapenkkimatkustamisesta. Seci oli hurjan onnellinen tästä ja tekikin vilteistä pesän vallaten yli puolet tilasta. Hyvin tuli prinsessa ärrierijätkien kanssa juttuun ja tyytyväisenä otukset matkasivat sopuisasti.

Perille päästiin, vaikka navigaattori olettikin meidän olevan onnellisempia palvelukeskuksella. No pika puhelu ja saatiin ohjeistus perille. Sitten rataantutustuminen ja me startattiin 4. Karita meni Mämmyn kanssa 3., joten kummastakaan ei nyt sitten video saatu. Seciä ällötti odotella ahtaassa tilassa ja se vapautuikin heti kun pääsi avaralle radalla.

Rata:
1.eteen istumaan, vasemmalta sivulle. Seci oli taas vähän liian intona, eikä etutassut meinanneet osua maahan. Sivulle siirtymisessä Secin tassut koskee jalkaani. -3 epätarkasti suoritettu tehtävä
2. oikea spiraali, Seci teki oikein kaunista seuraamista, joten en kyllä tiedä missä kohtaa talutin on kiristynyt, mutta tuomari antoi -1 talutin
3. käännös oikealle
4. 360 asteen käännös vasemmalle
5. eteen istumaan, oikealta sivulle. Hieman vino perusasento lopussa, mutta ei miinusta
6. vasen täyskäännös, Oikein hyvä tämäkin mielestäni, Seci teki aivan kuten on opetettu ja kiersi takaa käskystä. Kuitenkaan tuomari ei tykännyt joten -1 puutteellinen yhteistyö
7. liikkeestä maahan
8. 270 asteen käännös oikealle
9. maahan, koiran ympäri
10. pujottelu, Seci seurasi pätkittäin hyvin, kehuin paljon kun edelliset tehtävät olivat menneet hienosti, en sitten tiedä että mitä tuomari ajatteli kun paperissa on . -1 Kontrollinpuute.
11. 270 asteen käännös vasemmalle
12. 90 asteen käännös oikealle
13. koira istu ja maaliin juosten.   Seci tuli hyvin ja intona mukana, kaipa talutin on heilunut mistä -1 talutin
Secin palkintohamppari, prinsessat eivät suostu ulkoruokintaan.
 Kommentteja: Iloista ja tarkkaa menoa. Hyvä vauhti.

Osaa virheistä kyllä ihmeteltiin Karitan kanssa, joka oli katsonut meidän radan läpi, mutta tuomari on nähnyt suorituksemme eri tavalla kuin me. Loppupisteet 93/100, joten toinen tulos :)
Sitten kohti kotia, tietenkin piti käydä Ypäjän kautta kun sitä on nyt telkkarissakin hehkutettu. Samalla sitten kävimme juoksuttamassa koirat metsässä ja pellolla. Kiitos Karitalle ihan parhaasta matkaseurasta!

1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Hitto repesin kohdassa "Perille päästiin, vaikka navigaattori olettikin meidän olevan onnellisempia palvelukeskuksella", muhah :'D ihan super reissu, näitä lisää, ja Karita tahtoo ehdottomasti myös Suffen mukaan koska silloin elämästä ei ainakaan tule tylsää, rapsuja pienelle <3