maanantai 4. helmikuuta 2013

Välineurheilua

Hihii meillä on uusi jälkiliina ja valjaat, nyt vaan odotellaan innolla kevättä ja jälkimetsää. Olen jo kauan kuolannut berran pyöreitä liinoja, mutta samaan aikaan kauhistellut kuinka paljon yhdestä liinan pätkästi saa maksaa. No nyt bongasin biltemasta reilusti halvemman ja ihan samallaisen, joten ei tarvinnut pitkään pohtia ostaakko vai eikö. Loimaalta tarttui uudet y-valjaan tapaiset jotka talvella sopivat hiihtolenkeille ja kesää varten on sitten mahapuolella lenkki. Ryhmäpaikkaa ajattelin kevääksi kysellä.

Jokin ihme toko/tottis into on taas vallannut ja olen treenannut parina päivänä peräkkäin ja ihan ulkona. Tänään tein Subrén kanssa seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa pallo palkalla ja hienosti ne pysyivät kasassa korkeammassakin vireessä. Subré ja Seci on kyllä niin erillaisia tekijöitä, Seci tekee viimeisen päälle tarkasti varoen virheitä, mikä syö vauhtia. Subré taas hm... on Subré eli mahdollisimman nopeasti ja vauhdikkaasti, ja ohjaajan tehtävä on huolehtia, että homma pysyy kasassa eikä mene sähläykseksi. Subrélle saa huomauttaa tarkkuudesta yhden treenin aikana sen verran mitä Secille on koko sen elämän aikana. Mutta sitten taas Sub ei ota nokkiinsa kuten prinsessa vaan on sillee aha, uudestaan tekee ehkä paremmin ja yrittää olla tarkempi. Parhaansa molemmat yrittää ja molemmilla on kova motivaatio tehdä hommia.

Seci teki tänään pallojumppaa ja voi sitä riemua kun sai taiteilla pallon päällä. Näytettiin kaikki pyörimiset, istumiset ja tassun annot jne. Seci on siitä ihana, että siitä oikein näkee kuinka paljon se nauttii tehdä niitä juttuja, jotka se osaa kunnolla. Prinsessa oikein loistaa itsevarmuutta ja se on niin ylpeä kun osaa olla näin hieno. Ja sitten se jaksaa heilutella koko loppu illan häntää ja olla niin ylpeänä, kun oli ihan todella taitava.

Ei kommentteja: