tiistai 5. maaliskuuta 2013

Liettuan reissu

Hieman on aikaa päässyt kulumaan sitten viime päivityksen, parikin kirjoitusta olen tehnyt puoli valmiiksi, mutta niin ne ovat vain jääneet julkaisematta kun viimeistely on uupunut.

Viikonloppu meni mukavasti Liettauassa. Mukaan lähti vain Subré. Perjantai yönä hypättiin taas tuttuun bussiin Lahdesta ja sitten vaan matkalle kohti Liettuaa. Perjantai iltana olimme perillä ja siitä kiinalaisen ravintolan kautta nukkumaan pariksi tunniksi.
Kuvista kiitos Katja Vinkille


Lauantaina oli Liettuan voittajanäyttely. Tuomarina oli espanjalainen JUAN NAVEDA CARRERO.
Arvostelu: Good head, nice ear, nice topline & neck. Good hair, nice in standing. ROP, ROP-junior, J-sert, Liettuan junior voittaja -13

Loppukehissä osallistuimme niin junior bis:iin kun 1 ryhmäänkin, Subré ravasi oikein näyttävästi nauttien huomiosta. Mutta eipä mudia oikein näyttävien rotujen joukosta huomattu, joten loppukehät jäivät meidän osalta läpi juoksuksi..

Sunnuntain tuomari ei oikein pienestä pitänyt, ehdittiin kehässä nopeasti pyörähtää kun lensimme jo ulos, arvostelu oli hyvin lyhyt ja venäjää sotkuisesti kirjoitettuna, joten hieman jäi pimentoon sen sanoma. Joka kerta ihan koirasta riippumatta olen hakenut sunnuntain kehästä Liettuassa Eh:n aivan kuten nytkin, mitä sitä hyvää tapaa rikkomaan....

Mutta ei sunnuntai ihan pilalle mennyt, kun pääsimme isolla porukalla huutamaan ja kannustamaan meidän bussin nyörivillakoiran BIS3. Aivan upeaa!

Nyt Subré saakin alkaa keskittyä kunnon lajeihin kun kohta niihin alkaa ikä riittämään. Tietysti likka pitää intiksi joskus hakea, mutta keväällä ei ainakaan Subréa nyt kehissä nähdä.

Ei kommentteja: