lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kiirettä riittää

Vielä on viikko kiirettä jäljellä ja sitten pitäisikin alkaa hieman rauhallisempi aika. Kevättä kohti mennään vauhdilla ja tulevaisuutta on suunniteltu viime aikoina oikein urakalla.

Vuoden ensimmäiset kisat käytiin Secin kanssa Kotkassa. Hieman näkyi kisatauko menossa, ensiksi unohdin agikengät kotiin, painavat vaelluskengät eivät tuntuneet ihan niin houkuttelevilta juoksemiseen kun ihanan kevyet inovit. Umppa onneksi lainasi lenkkareita saate sanoilla, että niillä tehdään hyviä nollia. No ei me ihan nolliin onnistuttu, vaikka hyviä ratoja tulikin. Suuret plussat on annettava kontakteille, jotka Seci teki kerrankin ihan treenitfiiliksellä pysähtyen eikä vain rynnistänyt satasella läpi kuten yleensä kisoissa tekee. Seci oli muutenkin oudon kuuliainen, joten pienet ohjausvirheet ja epätarkkuudet näkyi heti menossa.

Liettuan kuvatkin tipahti s.postiin. Kuvaaja Taksu Mafija otti neidistä kuvia royal canin pisteessä.


Siitä sitten kotiin ja vaihdossa Subré mukaan. Orimattilassa hypättiin Miian kyytiin ja lähdettiin kohti Pietarsaarta. Se olikin hieman kauempana kun kuvittelin. Ilta meni puli seurassa, mukavasti Subré selviytyi pulien kanssa, joista osa oli 5vko pentuja. Hieman oli pennut ihmeellisiä Subrésta, mutta hyvin neiti selviytyi. Pietarsaaresta kotimatkalla pysähdyttiin vielä Alavuudella UPK:n kevät kokouksessa. Hauska reissu, kiitos Miialle kyydistä ja Maaritille & Peterille että saimme olla yön luonanne.

Ei kommentteja: