lauantai 7. syyskuuta 2013

Kovaa, korkealta, auts nyt sattu...

Subrén elämän asenne on vähän kaikessa aina, että tee ensin ja ajattele vasta sitten, ja mitä teetkin tee se täysiä, äläkä missään nimessä valitse helpointa reittiä. Neiti rakastaa haasteita, eikä sillä ole liiemmin itsesuojeluvaistoa, joten eipä ollut kun ajankysymys, että sille tapahtuu jotain isompaa.

Viikko sitten kurkkasin neidin suuhun ja hups, yksi hammas lohjennus oikein kunnolla ja pari hammasta muuttaneet asentoaan, yksi näistä palautui vielä samana päivänä asentoonsa, mutta kaksi jäi hieman vinkkuraan purentaan vaikuttaen. Eipä muuta kun oman eläinlääkärin jälkeen varaamaan aikaa toiselle eläinlääkärille, jolla olisi välineet tehdä hampaille jotain. Niinpä heti maanantai iltapäivällä löysimme itsemme eläinsairaala SYKE:estä,  joka oli oikein mainio paikka ja erinomaisen mukava palvelu. Alkuun napsittiin röngenillä hammaskuvat, joista näkyi vammojen laajuus. Päädyttiin sitten, että lohjennuthammas jossa on ydinyhteys poistetaan ja ehjät hampaat saavat jäädä seurattaviksi.Samoilla rauhoituksilla meni sitten kivasti lonkkakuvauskin. Hyvät ja napakat lonkat sieltä löytyi ja nyt odotellaan mitä kennelliitto kuvista tuumailee.

Perjantaina olikin sitten leikkausaika. Leikkaus meni hyvin ilman suurempia ongelmia ja illalla neiti oli jälleen oma pirteä itsensä. Nyt sitten pitäisi ottaa hetki rauhallisesti ja syödä vain pehmeää ruokaa. Kennelliittoon lähti myös hammastodistukset lausuttaviksi. Tästä hyvästä tuli sitten Subrén rekkauspaperitkin täytettyä ja ne lähtevät maanantaina eteenpäin postin mukana. Kohta meidän "hullu ruotsalainen" ei ole enään laitoin maahanmuuttaja, vaan virallinen kansalainen ;)

Subrén kalenteri tyhjenikin urakalla hammasepisodin jälkeen. Pari näyttelyä sille oli syksylle suunnitteilla, juuri kun se olisi nätissä turkissa ja saanut massaakin, niin nyt odotellaan sitten hammastodistusta. Parit agit meni myös peruutukseen, tarkoituksena oli ensi viikonloppuna käydä muuttoapuna siskolleni Joensuussa ja samalla kisata molempien tyttöjen kanssa, mutta nyt Sub jääkin kotiin ja Seci pääsee yksin kisareissulle.

Ei kommentteja: