perjantai 20. syyskuuta 2013

Lihashuoltoa

Koko kesä on tullut painettua menemään sellaisella vauhdilla, että lihashuollot ovat jääneet vähemmällä. Tästä syystä pääsinkin kunnolla jännittämään mitä kivaa löytyy kun neidit pääsivät käsittelyyn.

Seci pääsi vanhemman oikeudella ekana ja osasikin nautiskella kunnolla. Kaikkiaan Seci oli oikein hyvässä ja vetreässä kunnossa. Lihaksisto on hyvin tasapainossa ( jes!) eikä toispuoleisuuksia ollut. Takaselässä ja jaloissa pientä kiereyttä, mutta ei mitään sen suurempaa. Sitten ei muuta kun BOT päälle ja toinen hurja vuoroon.

Subré on viime aikoina kolhinut itseään urakalla, mikä antoi odotuksia jumeista. Neidillä oli alkuun vähän liikaa vauhtia ja rentoutumiseen menikin jonkin verran aikaa. Subrén rakenne on saanut paljon kehuja tasapainoisuudestaan ja reiluista kulmauksista viime aikoina ja selvästi huomasi nytkin sen hyödyn,kun agility ei ollut tuottanut oikeastaan minkäänlaista jumia. Sen sijaan kyljet olivat aika tukossa, osumaa on otettu urakalla.  Takapäässä on vahvat lihakset,varsinkin takajaloissa, mutta sitten taas etuosassa on hyvin vähän "tavaraa", etuosan kehitys on vielä keskeneräinen ja se vahvistuu iän kanssa, mutta pienet niihin kohdistuvat harjoitteet eivät ole pahitteeksi. Kylkien venyttelyjä pitäisi muistaa tehdä pari kertaa viikossa, ja Icun kanssa reihumiset, frisbee ja palloleikit ehdottomasti vain lämmitetyillä lihaksilla. Eipä muuta kun Subréllekin BOT päälle ja taas voidaan hetki olla tyytyväisiä.

Syvälihastreeni on tuottanut kivasti tulosta ja sitä jatketaan samaan malliin. Voin näin lukijoille paljastaa, että aikaisemmin meinasi aina jäädä syvälihastreenit tekemättä, mutta nykyään minulla on nameja tietokone pöydällä ja tasapainotyyny vieressä. Sen vaan kun heittää maahan niin nopeasti ilmaantuu herkkusuu tasapainoilemaan tyynylle namien toivossa ja näin menee monta asiaa yhdellä kertaa.

Ei kommentteja: