perjantai 4. heinäkuuta 2014

Kesäkuun kuulumiset

Niin koitti heinäkuu yllättävän kiireisen kesäkuun loputtua. Hieman on jäänyt päivityksiä tekemättä, vaikka aiheitakin olisi ollut jos jonkinmoista. Joten taas kerran ja vaihteenvuoksi joutuu tyytymään koosteen kirjoittamiseen, että on sentään edes jotain muistissa.

Noin yleisesti kesäkuu on mennyt hyvin työntäyteisesti alkukuun tein kahta duunia kesälomatuurauksina päällekkäin toista yöllä ja toista päivällä. Työtunteja kertyi paljon ja aika menikin väsymyksen sekoittamassa sumussa sopivasti. Nyt loppukuusta extemporee vaihdoin työpaikkaa koira-alalle.

Kesäkuun puolivälissä lähdettiin Karita & ärrierit + Seci teamilla agilityn sm kisoihin Tampereelle. Alkuun mentiin yhdeksi yöksi grillailemaan Valkealaan ja sitten perjantai aamusta kohti Tamperetta. Pienessä epähuomiossa en ollut huomannut kisakirjeen kirjoitusvirhettä ja niin ollen hengailin tyytyväisenä kisapaikalla kunnes aloin kuulutuksista kuuntelemaan, että meidänhän pitäisi olla kohta radalla. Pieni paniikki päälle ja koiraa juoksujalkaa hakemaan, sitten parin koiran verran katsoin miten rata menee ja kävin sieltä läpi ja eikä kun remmi pois ja radalle. Ainakin oli kunnolla kerrankin traivi päällä ja ohjaus tarkkaa kun piti olla kunnolla hereillä ja skarppina mihin seuraavaksi mennään. Puomilla iski pienoinen paniikki, että onko tuo seuraava hyppy noinkin kaukana ja siellä hieman hätäisesti tehty kontakti, josta harmillisesti sitten nousikin 5, mutta kuitenkin sillä selvittiin maaliin asti ajassa -11.07 etenemällä 4,49m/s. Toiselle radalle meninkin sitten suosiolla tutustumiseen ihan oikeaan aikaan, vaikka vettä tulikin kuin sangosta kaatamalla. Kieputuksissa mentiin hitaasti venytellen kaarrokset tökkivästi, mutta kuitenkin ihan oikeille esteille osuttiin ja maaliin juostiin 0, ajassa -6,76 etenemällä 4,39 m/s sija 13/86. Suoritus löytyy live streamista ajalla 1:32:10 Ilta menikin sitten mainiossa seurassa, ensin käytiin Sanna & mudi Yodan seurassa saunomassa, mikä oli todellista luksusta sateisen kisapäivän jälkeen. Secikin nautti olostaan herrasmies seurassa makoillen luuta narskutellen. Raukean rentoina vielä kipaistiin katsomaan borderterrieripentuja, pikku ärisijät olivat kyllä aika äärettömän ihania ja suloisia.

Lauantai aamuna herättiinkin sitten siihen kun joukkueen johtaja soitti, että tarvitseekin koiriemme passit näytille ja ei siinä auttanut muu kuin nousta ylös vaikka uni olisi vielä maistunut "hieman" myöhään menneen illan johdosta. Seci lähti 3. joukkueessa, rata oli helppo eikä paineita joukkueen menestykselle enään ollut joten päästiin rennoin fiiliksin lähtemään juoksemaan, kunhan ensin odoteltiin ikuisuus... omaa vuoroa. Perjantaina juoksu A oli ollut niin hyvä, että mentiin sitten kunnon riskillä se nytkin ilman mitään jarrutteluja ja rajatapaus versiosta nousikin 5, mutta muuten kipitettiin nätisti maaliin asti. Aika hienosti viikonlopun saldona olikin sitten kaikilta radoilta tulos, joista yksi 0 ja kaksi rajatapauksista annettua 5. Iltapäivällä lähdettiin käymään särkänniemessä pyörimässä. ja ilta menikin sitten grillaillessa tyttöporukalla myöhään yöhän, naurua ja juttua riitti varmaan naapurien ärsytykseen asti. Ihan paras reissu taas kerran, joka menikin tällä kertaa aikalailla putkeen kaikelta osin.

Juhannuksen vietin Helsingissä mukaan raahasin Subrén lisäksi Icun hieman totuttelemaan kaupunkilaiselämään. Matkalla käytiin vähän uimassa ja kuluttamassa samalla pahimpia energioita pois. Sitten ajeltiin lintsille odottelemaan, että kaverini pääsee töistä. Illalla otukset pääsivät vielä reippaalle tunnin lenkille. Hienosti molemmat osasivat  kerrostalossa käyttäytyä, mitä nyt Icu jätti puolet omaisuudestaan jälkeensä karvan muodossa. Sunnuntaina aamusta heitin kaverini jälleen töihin ja samalla käytiin koirapuistoilemassa ja tokoiltiin mahtihyvät treenit ikean pihassa odotellessa sen aukeamista. Sitten pika ikea shoppailujen jälkeen kohti kotia kahden väsyn koiruuden kera.

Niin ja Subrén juoksua ei vieläkään näy....

Ei kommentteja: