sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mäntsälä KR

Subrén kanssa tänään pyörähdettiin helteisessä Mäntsälässä ravailemassa ympyrää. Meno matkalla pysähdyttiin laittamaan kiharat ojennukseen ensin uimareissulla. Olisi ollut kivempi jäädä pidemmäksikin aikaa rannalle nautiskelemaan, mutta ei auttanut kun lähteä ajelemaan kohti näyttelyä hetken puljauksen jälkeen, onneksi ajomatkaa ei paljon kertynyt.

Paikalla oltiin ajoissa ja kehäkin löytyi helposti, joten hetken pyörimisen jälkeen Subré pääsi häkkiin nukkumaan. Ennen kehää sitten herättelin ihmisten huviksi neitiä temputtamalla, varsinkin suorilta jaloilta ilmaan loikka "jump" keräsi huomiota myös itse kehän tuomarilta, joka naureskeli hupsulle mudille (lovely monkey)  ennen kun se ehti edes kehään. Kehässä Subré jaksoikin sitten esiintyä ensiluokkaisen hienosti. Liikkeet mentiin nopean lennokkaalla ravilla ilman pompun pomppua, tuomari sai tutkia rauhassa neidin seisoa napottaessa kun mikäkin kehä kettu, vaikkei ollut edes pöytää ja sitten maltettiin vielä seisoakin ruusukkeiden ojentamiseen asti.

Arvostelu:
ANNA REDLICKA, PUOLA
Correct type. Feminine head. Very good expression. Nice neck. Highly long in body, 
straight topline. Correct angulation. Good movement. Very good temperament
Suom.Oikea tyyppi. Feminiininen pää. Erittäin hyvä ilme. Hyvä kaula. Erittäin pitkä Leady, suora ylälinja. Oikeat kulmaukset. Hyvät liikkeet. Erittäin hyvä luonne
ERI, SA, PN1, SERT, ROP

Päätettiin sitten vielä jäädä loppukehään asti kun ilmakin oli niin nätti. Odotellessa käytiin hakemassa palkinnot toimistosta, jossa päädyttiin iänikuisten pölynkerääjä pokaalien sijaan ottamaan lahjakortteina 2x6e paikalla oleviin kojuihin. Ne kädessä lähdettiin tutkiskelemaan myyntikojuja ja pohdinnan jälkeen päädyin ostamaan kauan himotun fleecetaluttimen berralta, nyt on sitten hihna ja palkka samassa.



Loppukehän odottelu menikin sitten mukavasti uiden ojan/joen tapaisessa. Ihanaa on omistaa ei-turkkirotu, niin ei tehnyt yhtään pahaa laskea sitä leikkimään ruskeaan veteen, kun loppukehässä se oli jo aivan kuiva ja kiharat entistä paremman näköiset. Tästä huolimatta saatiin juosta kehä läpi ilman sen suurempaa huomiota. Kiva päivä ja ilmakin suosi onneksi, vaikka ukkosmyrskyä ajoittain povailikin ja mikäs siinä on ollessa kun Subré osaa ottaa niin rennosti ja hengailla mukana tyytyväisenä. Välillä temppuiltiin ja tokoiltiin kun oli kerrankin kunnon häiriötä, vaikka ei Sub ansaan niiden osalta mennyt vaan teki hyvällä keskittymisellä ja innolla hommia. Tuttuja ei oikein näkynyt, mutta onneksi parikin rodusta kiinnostunutta piti seuraa , joten aika meni loppujen lopuksi aika leppoisasti.

Ei kommentteja: