lauantai 31. tammikuuta 2015

Paluu arkeen<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="344" src="https://www.youtube.com/embed/HYrJJThvj7M" width="459"></iframe><br />

Yllä pari videota Oonalla sijoituksessa olevasta Renistä. Super ihana ja hurjan pätevä pikku neiti. 
Meillä on vuosi potkaistu käyntiin vauhdikkaasti ja meitä on nähty hallilla jo monta kertaa. Tämän vuoden saldona on yhden kunnon tokotreenit, yhdet ohjatut agitreenit ja 4 vapaatreeniä, joissa on tehty niin agia kuin tokoakin.

Subré on alkanut hyvää vauhtia saamaan lihaskuntoa takaisin ja karvakin on kivassa kasvussa. Hieman takapakkia tuli mammalomalla agin lähtöihin, joissa näkyi paljon epävarmuutta ryhmätreeneissä, mutta eiköhän ne saa kohta taas vahvistettua kuntoon. Ryhmä treeneissä oli kiva rata, jossa päätreeninä oli välistävedot, lisänä vääränpään putki, A-putki erottelut (molemmat tytöt tekivät kaikki käskyllä oikein!) Peräkkäin tyttöjen kanssa juostessa huomasi kyllä niin niiden väliset erot, siinä missä molemmat ovat nopeita ja estehakuisia koiria, Subré vastaa rytmitykseen erinomaisesti, kuitenkaan menettämättä oikeastaan vauhtia, kuin taas Seci menee rytmeistä läpi tai vaatii sitten hyvin suuren jarrutuksen. Juoksu A on Secillä toiminut kaikki omatoimitreenit hyvin, joten nyt ryhmä treeneissä se sitten hajosikin ihan loikkimiseksi, onneksi parin toiston jälkeen asia taas mahtui neidin päähän ja alkoi tulla puhtaita suorituksia.

Wics on viettänyt kotikoiran elämään juoksuisena. Putkea se on saanut kotona tehdä, leikkijuttuja ja paikalla oloa. Nyt on lenkit menneet vapaana ja luokse tullaan vauhdilla. Suomea se ymmärtää jo hyvin ja on oppinut paljon muilta koirilta varsinkin matkimalla.
Mudi kuvien puutteesta laitetaan Kössistä viikko sitten otettu kuva. Kössi on ahkeroinut viime aikoina niin tottista kuin päässyt loikkimaan agiakin.


Ei kommentteja: