torstai 17. syyskuuta 2015

Tuloksia

Kaikista olisi hienoa kirjoittaa ihan oma juttunsa, mutta nyt ajan puutteessa rykäistään kaikki tulokset tylsästi samaan kasaan :)

29-30.8 Ässä oli Tiinan matkassa Valko-Venäjällä ja nappasi molempina päivinä ROP,SERT,CACIB Ja niin ollen kotiin tuomisina oli Valko-Venäjän muotovalio, Belarus winner -15 ja Kansainvälinen muotovalio! Viikkoa myöhemmin Ässä sai ensimmäisen pentueensa 2narttua ja 4 urosta.

C.I.B* FI CH BY CH BELARUS WINNER -15 MECSEKI BUNDAS CSITULJ
 

5.9. Kävimme rallytokokisoissa Vantaalla. Reissun päätarkoitus oli nähdä Subrén tyttären Renin koeuran aloitus, mutta kävikin sitten niin hassusti, että Ren ja Seci suorittivat ratansa samaan aikaan, joten jäi suorituksen ihastelu videon katsomiseksi. Taito pentu aloitti kisaamisen 10kk 2vko iässä tasaisen varmalla 100/100 suorituksella :)

Seci aloitti samaisissa kisoissa voittajaluokan, johon jäi treenaaminen hyvin puolitiehen sairastumiseni takia. Tuota luokkaa ei enään ihan suoritella vain tokopohjilla. Loppupisteet 53/100 (ei tulosta), mutta virheet olivat vallan helposti pois karsittavia ja pääosin Seci kuitenkin kaiken osasi, joten nyt vaan vähän treeniä ja uudestaan yrittämään.


Seci. c. Sanna Sutela
 Subrélla menikin sitten tosi lujaa ja itse lähdin siihen sen verran hyvin mukaan, että mokasin 2x -10 unohtamalla pysähtyä koiran kiertämisen jälkeen ja pari kontrollin puutetta päälle niin loppupisteet olivat 74/100, mik riitti juuri tulokseen.

Dogo Kössi oli myös rallyilemassa,eikä millään muotoa arvostanut rankkasadetta. Tsemppasi kuitenkin hienosti ja sai 93/100. Seuraava koitos ja viimeisen tuloksen metsästys koularia varten Subrélla ja Kössillä on 10.10 rallytokon sm kisoissa.


Zeta rallykisoissa


Subré kävi tiistaina vielä extempore- möllitokoissa, vaikka treeneihin oli tarkoitus päästä. Sub pääsikin sitten jälki-ilmoittautumisella mukaan ja treenaamatta ensimmäistä kertaa uusilla säännöillä 1-tulos 173 ja sija 2.
Paikalla olo 10
Seuraaminen 9
Maahanmeno seuraamisen yht. 10
Luoksetulo 9
Noutoesineen pitäminen 10
Kauko-ohjaus 0 ( urpo ohjaaja sai sen hajoamaan odotellessa jankkaamalla....)
Estehyppy 10
Kokonaisuusvaikutus 9,5

Taito otus, jonka taidot pääsivät oikeuksiinsa kun vire pysyi sopivana eikä keulinut ja kiihtynyt. Nyt vähän treeniä lisää ja ei kun kokeisiin, vaikka kovasti houkutteli ilmoittaa neiti sunnuntain oman seuran kokeeseen, päädyin kerrankin olemaan viisas ja treenaamaan jutut ihan kuntoon asti.

Subré kesällä tottistreeneissä KPH:n kentällä.

Subré kesällä tottistreeneissä KPH:n kentällä.


Eilen Ren kävi myös aloittamassa agikisaamisuransa Tehis cup:n supermölleissä ja nappasi heti hienosti nolla voiton -17,97 etenemällä 5,34m/s. Äitikoira lähettää onnittelut tyttärelleen, joka on myöskin selvästi emänsä kaltainen vauhtihirmu :)


Ren c. Oona Mäki

 

Ei kommentteja: