lauantai 23. huhtikuuta 2016

Kisoissa

Vip oli ottamassa oppia ;)
 
Secin kanssa päästiin korkkaamaan vuoden kisailut torstaina Kotkassa. Agilityä Seci on tehnyt viimeksi helmikuussa ja kisannut syksyllä, joten intoa riitti päästä rynnistelemään. Tuomarina oli yksi meidän suosikeista, eli Pertti Siimes.

Kisat aloitettiin hyppyradalla, joka oli mukavan haastava, mutta sujuva. Seci oli hyvin kuulolla ja vaikka vähän paikoitellen meinasi mennä säädöksi niin nollalla rynnistettiin maaliin -3,43. 4,24/ms, se riitti sijaa 4/31.

Sitten päästiinkin agilityratojen kimppuun. Kontaktit hieman jännittivät jo valmiiksi, neiti pomppu kun oli kyseessä... Päästiinkin sitten hyvin vauhtiin ja puomi & keinu mentiin siististi, mutta toki A piti sitten loikata jo kooorkealta. Tästä 5, radan toisiksi nopeimmalla ajalla 6,16. 4,11m/s. Siinä meni sitten sert sivusuun yhden kontaktin takia...

Kolmannelle radalle lähdin tavoitteella, että se A tehdään nätisti. Jarrutin vauhtia pois ja mitä vielä, loikkasi vielä korkeammalta... No ei kun uusi yritys ja nyt kontakti tehtiin alas asti. Joskohan pyörähtäisi A treenit ottamassa ja sitten uutta kisailmoa näpyttelemään :)

Ei kommentteja: