tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tulisi jo kesä.

Hetkellisesti viime viikolla alkoi näyttää siltä, että kevät tulisi vauhdilla ja lumet hupenivat vauhdilla. Ehdin jo iloita ja haaveilla ulkotreeneistä, jotka lähenevät koko ajan jokaisen sulaneen lumihiutaleen myötä. No viikonloppuna kevään tunne haihtui uuden lumisateen myötä. Treenattavat asiat ja radat -mappi pursuaa kohta liitoksistaan, joten toivottavasti pääsisimme piakkoin treenaamaan kotioloissa ja kausalassa.

Maanantaina oli ryhmän koulutusvuoroni. Otin Secin mukaan hieman juoksentelemaan. Jätimme pätkän treeniradasta, jossa pääsimme hieman pyörimään. Oikeastaan mitään järkevää ideaa ei ollut. Puomi oli ihan kivan vauhdikas, kerran Seci teki puomille juoksukontaktin, muuten pysähtyi. A:lla teimme kaarien kanssa juoksukontakteja, jolla nyt ensimmäistä kertaa teimme käännöksiä. Seci teki super hienosti. Loppuun teimme kerran suoraan eteenpäin juoksukontaktin ilman kaarta testinä, miten Seci tekee ilman kaarta. Seci juoksi hienosti ja vauhdilla alas asti.

Agilityjen jälkeen oli vuorossa pieni tokotuokio. Aloitin tokohypystä, jolle tein toistoja lisäten välimatkaa 1-5m. Hypyssä ei ollut mitään ongelmaa, 3 toistoista tein heittäen lelun taakse, kahdessa muussa kävin Secin vieressä, mutta en ottanut loppu perusasentoa, vaan palkkasin aina seisomisesta. Hypyn jälkeen tein vielä seuraamiskuvion ja lyhyen paikalla makuun. Kivasti pieni agilitykoirani tokoili.

Ei kommentteja: