lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vaihtelu virkistää

Jotenkin olen huomannut kirjoittavani aina vain agilitytreeneistä, ehkäpä syy löytyy siitä,ettemme treenaa lähes tulkoon mitään muuta kuin vain agilityä, ainakaan mistään muusta ei ole mitään kirjoiteltavaa. No mutta nyt tuleekin sitten jotain muutakin.

Torstaina kahden maan muotovalioni pääsi elämänsä ensimmäisiin virallisiin näyttelyharjoituksiin. Meillä oli agilitykouluttajien kokous hallilla, ja sopivasti sattui niin, että tuntia ennen kokousta oli samassa paikassa näyttelytreenit, joten pikku mudi pääsi muistelemaan näyttely käyttäytymistä. Pääasiassahan tuokin aika meni seisoskeluun, mutta ehkäpä se oli ihan hyväksikin Secille, joka kävi hieman kierroksilla esteiden takia. Jossain vaiheessa mudi sitten antoi periksi ja kävi makoilemaan maahan. Vihdoinkin kun pääsimme "kehään" Seci seisoi ihan kivasti pöydällä, antoi suht moitteettomasti koskea itseensä ja liikkeet olivat tietenkin Secin alaa. Maassa treenituomari hieman pelästytti Secin, joka ei ollut valmistautunut siihen,että mies koskeekin vielä, muta pienen väistön jälkeen Seci antoi koskea ihan hyvin. Ihan kivat treenit, jotka tekivät Secille varmasti hyvää.

Tänään tokoilimme pitkästä aikaa, kivasti pikku mudi muistaa kaiken ja tekee hyvällä temmolla hommia. Pitäisi nyt vaan muistaa treenata useammin ja etsiä keväälle jotkut tokokokeet, niin saisi ehkä hieman motivaatiota treenaamiseen.

No mutta vaikka alussa lupailinkin, ei tämäkään postaus voi jäädä paitsi agilitystä. Tänään teimme tokon jälkeen juoksukontakteja kotona, hetken mielijohteesta johtuen kaaret olivat sisällä joten teimme ilman, ja mikä oli hienointa Seci teki kaikki toistot täydellisiä ja hienoja juoksuja, hieman olin ylpeä pikku koirasta, joka vielä kaiken lisäksi palautti heittelemäni lelut minulle takasin.

Ei kommentteja: