sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Asenne ratkaisee!

Eilen oli kilpailujen täytteinen päivä. Aamupäivällä kävin oman seuramme hallilla kouvolan näyttelyssä, kummipojan kanssa kävin hakemassa vsp-pentu pokaalin, Bumban siskon ollessa hienosti rop-pentu, taas putsasi sisarukset pöydän.

Iltapäivällä oli sitten vuorossa lappeenrannan kisat, jo kotona olin päättänyt,että tänään nousemme 3lk, vaikka mikä tulisi. Medejä radalle oli ilmoitettu 11. Tuomarina meillä oli Mika Moilanen, jonka radat olivat sopivan haasteellista pöyrittelyä. No meidän rata oli aivan järkyttävä, kaarrokset valui, hukkailin koiran, häiritsin parhaani mukaan keppilähetyksessä, loppusuoralla Seci jarrutti ja meinasi mennä rengaasta ohi kun jouduin leikkaamaan muurilla, ettei Seci karannut takaisin kepeille. No silti asenne ratkaisi enkä antanut periksi, vaan me teimme nollan. Aika oli -3,96, radalla tuli kaksi nollaa, voitimme kuitenkin toiseksi tulleen länderin parilla sekunnilla. No sertihän sieltä tupsahti, joten pikku mudi kilpailee seuraavan kerran 3lk.

Jossain vaiheessa tuleepi sert kuva ja ehkä video, jos saamme tuon nyt videokamerasta ladattua. Videolta meno näyttää kyllä aivan järkyttävältä, eikä radassa ole muuta hyvää kun puolentoista sekunnin keinu. Mutta hällä väliä saimme nollan ja vielä voitimme, 3lk ehdimme sitten kaarroksia ja muita juttuja hioa.

Ei kommentteja: