maanantai 20. elokuuta 2012

Tylsäää!Video Secin Ruotsin agiradasta.

Jalka sen kun jatkaa kiukutteluaan. Eilen kokeilin käydä sen kanssa pyöräilemässä, kun Seci tarvitsi palauttavan ravilenkkinsä, yleinsähän käyn hölkkäämässä sen kanssa, mutta nyt typerän jalan takia piti keksiä jotain muuta. 45min lenkki tuli selvästi tarpeeseen, alkuun takajalat hieman pompotti, mutta hetken päästä lihakset vertyivät lämmetessään ja ravi alkoi kunnolla liitämään. Kotona vielä venyttely ja BOT päälle. Subré pääsi myös pyörälenkille mukaan juoksemaan vapaana ja humputteli kunnolla rynnistellen, pätkittäin pentu jopa ravasi.

Nyt kun en voi tehdä oikeastaan mitään päätin ajankuluksi kirjoitella mitä me tehtiin Ruotsin reissun jälkeen, mutta en silloin ehtinyt niistä kirjoittaa kun matkapäivitys seisoi.

Subré on tehnyt kaksi jälkeä.Yksi helppo mutkitteleva n. 60m, 1h vanha. Kulma treeni 10m + 10m ja keskellä 90 asteenkulma. Yhdistävä tekijä molemmilla jäljillä oli erittäin huono jana, tähän asti Subrélla on ollut jana 4 kertaa ja aina se on mennyt hyvin ja varmasti. Nyt pentu sitten keksi että seilataan ja rynnitään, sen sijaan että rauhallisesti etsisi suorasti. Sain vinkkinä tutultani pari hyvää janatreeniä, joita ajattelin toteuttaa sitten kun tuo oma jalkani kestää metsään menoa.

Seci on tehnyt tokoa, ilmoitin sen halukkaaksi kssk:n piirimestaruus joukkueeseen, joten pitää nyt vähän kertailla avoja läpi. Nouto näytti heti kivalta, intoa on tullut paljon lisää. Luoksetulosta tultiin tyylikkäästi läpi, toisella kertaa jarrutti josta palkkasin sen heittämällä palkan ja kolmannella pysähdyttiinkin jo kuin seinään. Seuraaminen ja jäävät olivat hyvät. Kaukoissa toinen istumaan nousussa oli ihme eteenpäin hiippailu. Paikkamakuu aloitettiin taas kerran alusta, lyhyitä positiivisia treenejä paljon, toivottavasti tämä nyt puree. Tavoite on saada rauhallinen makuu, jossa Seci on itsevarma.

Tiistaina oli kouvolan treenit, alkuun meni Secin kanssa hyvin, mutta sitten meillä tuli pientä erimielisyyttä keppien hakemisesta. Subré pääsi tekemään puomia ja A:ta. Puomilta tuli taas pari alaslentoa ja ensimmäistä kertaa neiti meinasi vain juosta läpi. Ahne koira kuitenkin tajusi nopeasti koska sitä palkkaa saa ja koska ei, eikä namien menetykseen ole puffelilla varaa. Subré pääsi tekemään myös ensimmäistä kertaa luvallisesti A:ta. Hyvin neiti handlasi A:n ja teki hienot stopit. Epäreilua on että Subrén A on jo nyt nopeampi kuin Secin, mutta jos vauhdikas alastulo stoppiin tarttuisi Seciin.

Piirimestaruuksista ostin tasapainotyynyn, jolla olemme nyt treenailleet syviälihaksia. Aikaisemmin olemme harjoitelleet myös jumppapallolla, mutta tyynyn kanssa voi tehdä enemmän erillaisia harjoituksia.

Ei kommentteja: