lauantai 10. marraskuuta 2012

Levottomat ranteet


Subré on rakastunut pedigreen koiranruoka mainokseen, aina kun se tulee tv:stä pieni napottaa niin keskittyneesti että ihan naurattaa. En nyt löytänyt sitä netistä, mutta laitetaanpas pienestä kotiapulaisesta videota. Subré antaa pyykkipoikia minulle kun laitan pyykkejäkuivumaan:Secin kanssa on nyt rallytokoiltu ahkerasti ja alo alkaa sujua jo oikein mallikkaasti. Onneksi saatiin vähän vinkkejäkin parin liikkeen suorittamiseen, niin nyt ainakin tehdään ne oikein, jos en sekoa laskuissa. Kiva laji, nyt olen jo katsellut ylempien luokkien tehtäviä jotka ovat varsin jännää pyörimistä.

Agilityä on tehty kahtena päivänä keskiviikkona oli Iidan treeni. Seci oli taas kunnon kuuma oma itsensä ja teki töitä kunnolla. Ensimmäistä kertaa minulle kommentoitiin levottomista ranteista, jotka viuhtovat miten sattuu ja Seci on aivan pihalla koska niitä pitäisi seurata ja koska ei, nyt pitää kyllä keskittyä tähän oikein urakalla ja jäykistää noita ranteita. Subré teki treenien jälkeen välistävetoja, päällejuoksua, pimeää putkea, slalomia ja vähän keppejä päälle.

Perjantaina suunnattiin rataharkkoihin nyt oli vuorossa hyppyrata. Subré on viettänyt lomaa pari päivää ja aktiviteetit ovat olleet vähäiset mikä näkyi kyllä menossa.  Kakara keskittyi kiljumiseen, jolloin itse agilityyn ja kuuntelemiseen jäi hyvin vähän ajatustilaa. Ja jos/kun ohjaus oli yhtään myöhässä niin metsään mentiin ja lujasti. Tästä opimme että Subré pitää vähän väsyttää ensin niin lopputulos on varmasti kivempi. Pitkällä radalla neiti selvästi kuumenee koko ajan vaan lisää, aivan sama juttu kun Secillä nuorena. Agilityradat ovat helpompia kun kontakteilla stopataan, mutta hyppyradoilla varsinkin nyt kun ei mennä edes keppejä niin kuumutaan oikein urakalla kun on niiiiiiiin kivaa juosta.  Kyllähän Seci vieläkin nostattaa itseään radan loppua kohti, mutta sellainen turha kuumeneminen mikä vie keskittymisen on jäänyt vaan harjoituksella pois ja niin tulee aika varmasti Subrénkin kanssa käymään. Ja vielä ei ainakaan olla ihan Secin tasolla, joka lähes tulkoon puri  ja huusi eikä sitä voinut jarruttaa.Seci oli jälleen terässä, tarkoituksella tein yhteen kohtaan kökön pakkovalssin kun ne olivat kökköjä keskiviikonkin treenissä. Ekalla kierroksella möhlittiin loppua, mutta toisella jätin Secin kunnolla kepeille ja sain lopun käännökset menemään.
Ei kommentteja: