maanantai 5. marraskuuta 2012

Sinne, tänne ja vielä tuonne.

Lauantai päivällä oli kssk:n joulukarkelot hallilla, ohjelmassa oli kaikenlaista kivaa puuhaa ihmisille ja koirille.

Subrén ehdoton lemppari oli yllätys yllätys makkaransyönti kisa, jossa namit olivat jonossa ja ne piti syödän mahdollisimman nopeasti. Subré menikin heti kärkeen ja pääsi finaaliin. Finaalissa parannettiin aikaa vielä entisestään ja niin meidän ahmatti imuri kruunattiin makkaran syönnin seuranmestariksi.

Seci taas ei kovinkaan makkaransyöntiin ihastunut, kyllä se osan söi, mutta jos pala oli yhtään likainen niin se sylkäistiin.
Välissä Subré pääsi leikkimään 4kk Helmi lapinkoiran kanssa, tytöillä oli oikein mukavaa. Secikin kävi vähän riekkumassa mukana.Otukset olivatkin mukavan vihreitä leikkin jälkeen ja niin meidän joukkueen nimeksi tuli vihreät lampaat. Joukkuekisassa  oli kongin kuljetusta, spiraalinjuoksua, agilityesteitä vähän muokatussa muodossa hihnassa suorittaen ja ohjaajalle pari pientä tehtävää. Meidän pennut ja Seci meni oikein hienosti ja niin tulimme 3, kun joukkueita oli n. 15.


   
Pedrokin oli mukana

Lopuksi oli vielä putkirace, jossa kaikki kilpailivat samalla radalla saman arvoisesti koosta tai tasoryhmästä välittämättä.

Lähtö tapahtui vihreiden ruutujen välistä ja ajanotto pysähtyi kun koira juoksi niiden välistä. Paperilla rata näytti hyvin yksin kertaiselta, mutta kun rataantutustumisessa aikansa pyöri niin oli ihan kunnolla sekaisin. Tyhmänä olin ilmoittanut koirani järjestykseen Subré, Seci, Pedro. Olisi pitänyt aloittaa Pedrolla niin olisi rata ollut paremmin hanskassa. Subrén kanssa meni vähän vielä pohtiessa mihin pitkään mennä seuraavaksi, mutta oikein meni koko rata 10 putkesta meinasi mennä ohi ja sinne tuli kaarrosta 4 päätä kohti, mutta hyvin korjasi ja jatkettiin nollalla maaliin. Sitten Seciä kehiin ja senkin kanssa nolla, ei ihan nopeinta Seciä meno oli taas kankeaa, taitaa olla jonkin verran jumeja kun viime aikoina neiti on tuntunut niin kankealta.Viimeisenä vielä Pedro, jolla myös nolla. Seci tuli 3. heti kahden maksi kelpien jälkeen, välissä parsoni ja sitten 5. meidän 10kk kakara reilusti kisan nuorin osanottaja kokeneiden agikoirien joukossa, hieno pikku neiti.

Kuvista kiitokset Helmin omistavalle Marikalle.


Sunnuntai aamupäivästä sitten kohti Imatraa. Nyt lähti mukaan vain Seci. Kisat olivat maneesissa, en muistakkaan koska viimeksi oltaisiin kisattu maneesissa, varsinkaan sellaisessa missä pohja olisi kuin suossa juoksisi. Savioja oli tehnyt kivoja ratoja, mutta ei taaskaan ollut meidän päivä. Ekalla radalla Seci meni hienosti ja pari estettä ennen maalia Seci luki taakakierrolle viennin ohi vienniksi ja juoksi hienosti hypyn taakse jatkaen matkaansa kohti seuraavaa estettä.Ja siinä meidän hienot niistot.... Toisella radalla oli sitten tuomarin mielipide meidän ihan hyvästä keinusta 5.  muuten ihan siisti rata, yksi ylipitkä kaarros ja takakulmassa vähän vauhti hidastui kun meni pohja niiiin pehmeäksi, enkä ehtinyt parhaiten ohjata Seciä. Mutta toiseksi paras aika, pari kymmenystä jäätiin Suomalaisesta.

Ei kommentteja: