perjantai 30. marraskuuta 2012

"Ylioptimistiset minäkäsitykset ovat vain hyväksi mielenterveydelle!"

Ja niin on tämän vuoden agilityt agilitailtu. Keskiviikkona kävimme Karitan ja ärrien kanssa treenaamassa päivällä. Rata oli netistä löytynyt 1lk rata, josta puuttui kepit kokonaan, mutta pieniä muutoksia jouduttiin silti tekemään hallin kapeuden takia. Rata oli sellainen Suffee rata, ja muille koirille (ja ohjaajille) se oli aivan kuten sivistystä psykologian opintojen puolelta hakenut Karita ilmaisi: "Ylioptimistiset minäkäsitykset ovat vain hyväksi mielenterveydelle"  Eli sellaista jippijai jee juostaan kovaa ja onnistutaan tekemistä.


Subré, Ricky, Seci, Max
 
No video kertoo aika paljon, joten katsokaapas sieltä. Omat jalat eivät oikein kantaneet ja juokseminen ei luistanut, mutta koirat toimivat oikein mainiosti. Ja pääasia meillä oli todella hauskaa.


"Unohda pelot, ota riskejä ja muista nauttia matkasta, niin saat eniten irti elämästäsi" Näin lopetin tänään preliminääri äidinkielen esseen ja se sopii aika hyvin tavoitteeksi millä lähdetään tekemään hommia ensi vuonna. Mutta ennen sitä me nautitaan lomasta, lenkkeillä lumisessa metsässä ja hömppäillään kaikkea turhaa.


Subré & Seci

Ei kommentteja: