sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tehokasta

Kerrankin mudi lapsi nukkuu kiltisti sohvalla aivan umpiunessa, yleensä tähän aikaan hömppäilään pallon kanssa tai keksitään jotain muuta kivaa puuhaa ennen nukkumaan menoa.

Aamupäivällä valjastin Soican ja Subrén, sitten vaan sukset jalkaan ja menoksi. Subré veti hienosti Soican kanssa vaikkei ollut palkkoja missään, niin sen veto into vaan tarttuu ja kun kakara otti mallia konkarilta osaamistakin siirtyi eteenpäin.

 Oli kyllä niin mahtava fiilis, aivan kuten tämä fb päivityskin paljastaa:
"Kyllä sitä tuntee itsensä viisaaksi kun kiitää kahden koiran perässä sukset jalassa pitkin epätasaista peltotietä. Hauskaa oli ja pystyssä pysyin, vaikka hetkellisesti vauhdin hurmassa vähän jännittikin missä vaiheessa lentää nurin. Soica vanhana konkarina opetti nuorta ja hyvin innokasta Subréa. Iloa katsella koirien intoa kun saavat juosta täysiä ja vetää ihan luvallisesti, eipä sitä siinä uskonut että Soica on jo lähes 10v ja Subré oli perjantaina ensimmäisellä hiihtolenkillä. Hyvin jaksoi molemmat 45min lenkin laukata liinat kireänä." 


Sitten reilu tunti kotona ja juna-aseman kautta hallille. Vuorossa oli estepainoitteiset treenit, tällä kertaa oli pitkä lista mitä pitää kokeilla, esteinä Secillä: muuri, pujottelu,rengas, putket, okseri ja Subrélla: muuri, rengas,okseri,kepit, putket, A ja puomi. Listaan merkitsin jokaisen jutun kohdalle arvion ja nyt treenien jälkeen kun listaa tutkiskelee niin molemmat tytöt ovat kyllä hurjan taitavia, eipä ole mennyt ihan metsään koulutus. Mutta löytyisi sieltä puutteitakin, joihin nyt panostetaan, ensi kerralla kun testi uusitaan niin tavoite on että ne ovat erinomaisia. Koirat olivat ihan kiepeissä kun palkkaa sen kun sateli ihan yksinkertaisistakin jutuista. Erityisen tyytyväinen olin Secin päällejuoksuihin kepeillä ja pimeä keppikulma + takaaleikkaus, okseri sen sijaan pitää laittaa isompaa treeniin, yli kyllä mentiin mutta ponnistuspaikat vaihteli, eikä hyppy ollut niin hyvin hallinnassa mitä se on tavallisella hypyllä. Subrélla paras osaaminen oli myös kepeillä, ihan ymmärrettävästi niitä on nyt viime aikoina treenattu eniten. Okseri oli ihan uusi juttu, ja vähän alkuun hypyt olivat sinnepäin, yli mentiin joka kerta ja lopussa hypytkin olivat täysin puhtaita. Pitkästä aikaa molemmille tytöille putkijarrutuksia ja kaikki kerrat olivat erinomaisia. Heti perään putken jälkeen suoraan irtoaminen parille hypylle ja niin ne vaan tykitteli menemään. Tarkemmat tiedot ja arviot löytyy tuolta meidän treeniblogin puolelta.

Ei kommentteja: