tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi
Meillä meni uusi vuosi rauhallisissa tunnelmissa. Iltapäivällä käväistiin hallilla, toinen kerta treeni tauon jälkeen. 30 päivä käväistiin tekemässä nopsat yksittäisiä esteitä sisältävät treenit Karitan kanssa, samalla kun juhlistimme Suffen 1v synttäreitä. Subré pääsi ensimmäistä kertaa tekemään 12. kisakeppiä ja eilen tehtiinkin keppejä jo vauhdilla hypyiltä tultaessa. Taitava kakara alkaa jo aika hyvin hahmottamaan oikean aloituksen ja rytmi pysyy hyvin kasassa. Eilen tehtiin myös vähän muuta, josta kooste video ylempänä.

Secin kanssa olen hajoittanut A:ta juoksukontaktiksi boxin menetelmällä, vielä on matkaa valmiiseen suoritukseen aika paljon, mutta ehkä se sitten siitä. Molemmille neideille oli tauko tehnyt hyvää, Subré on saanut hommaan järkeä ja Secin lihakset ovat saaneet kunnon lepotauon.

Ilta meni paukkeesta huolimatta leppoisasti, koirat nukkuivat, kävivät ulkona ja leikkivät aivan tavalliseen tapaansa, vaikka taivas ulkona rähähtelikin. Aivan kuten jo aikaisemmin arvelin, Subré vähät välitti paukkeesta ja Seci tavalliseen tapaansa vaan katseli rauhassa taivaan väriloistoa.

Nyt on sitten uusi vuosi, ja olen päättänyt, että tänä vuonna tehdään paljon töitä ja toivottavasti saavutetaan paljon.


Tavoitteet 2013
Seci
Agility: Sm ja karsintanollat kasaan. Ava- nollia. Kehittyä lajissa taas eteenpäin ja saada lisää varmuutta. Ruotsissa olisi taas tarkoitus käydä kisaamassa tulevanakin kesänä.
Tokossa pidetään taukoa, ja haetaan kivaa kisafiilistä rallytokon puolella
Rallytokossa RTK1 ja sitten tuloksia avoimesta, jos päästään vaan kisoihin.
Näyttelyssä jos pöyrähtäisi, ehkä Virossa niin tulisi Baltian ja Eestin valio samalla.

Pääasiassa olisi tarkoitus Secin kanssa panostaa eniten agilityyn, ja yhteistyöhön radalla. 

Subré
Agility: Heinäkuu olisi tarkoitus "uhrata" mittauksiin, tavoitteena olisi päästä medi luokkaan. Hyviä ratoja, kisakokemusta ja ehkä pari nollaakin.
Toko: Korkata alokasluokka
Rallytoko: Kokeilla alokasluokkaa ainakin mölliluokassa.
Pk-puoli: BH- koe, ja korkata syksyllä jälkikokeet.
Tutkimukset: Terveystarkit kevät/kesä,
Muut: Paimennusta olisi kiva käydä kokeilemassa. Viettitestaus olisi toinen mikä kiinnostaisi, ainakin noin perustreenien puolesta kun likassa tuntuisi olevan reilusti poweria saalis ja taistelutahdon puolella.
Päätavoiteena vuodelle on kuitenkin tutustua entistä paremmin tuohon otukseen, hioa yhteistyötä, tehdä pohjia ja kerätä lisää kokemusta. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin Subrén 2014 kesä menee pentujen parissa, joten tämä vuosi olisi toiveissa treenata ja kisata tehden tulevaisuudelle hyviä valmiuksia.

1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Karita peukuttaa näille suunnitelmille!