lauantai 15. tammikuuta 2011

Eilen pääsimme pitkästä aikaa kunnolla treenaamaan ja juoksemaan, alkoikin jo Secillä olla aivan liikaa energiaa, kun viikkoon emme päässeet treenaamaan, eivätkä pitkät lenkit tai kotitreenit sitä liiemmin väsytäneet. No onneksi sähköt palasivat hallille perjantaiksi, joten ratatreenit kutsuivat.

Rata näytti tältä, kunnollista radanpiirustus ohjelmaa kun ei löydy, niin tämä nyt on tehty hieman "leikkaa, liimaa" tavalla, mutta saahan tuosta edes jonkin kuvan.

Vaikeahan tuo rata ei ole, mutta ihan sopiva noin tauon jälkeen. Ensimmäinen kerta meillä meni aivan hösläykseksi, mutta loput onnistuivatkin sitten keppejä lukuun ottamatta, Seci haki koko ajan joko, putkeen tai 12 hypylle. Ongelmana oli kun Seci irtoaa ja itse joudun väistellä esteitä, niin kroppa ja liike vie väärään paikkaan. Loppujen lopuksi juoksimme radan läpi 5 kertaa, ensin yhden kerran, jonka jälkeen kaksi koiraa väliä, sitten peräkkäin kaksi kertaa, väliin yksi koira, ja lopuksi vielä kaksi kertaa. Hienosti Seci jaksoi, intoa ja vauhtia riitti.

Hyvää:
-3-4 väli meni pari kertaa hienosti ja tiukasti
-Keinu oli nätti ja suht. nopea
-Muutkin kontaktit ihan ok, puomin loppukin alkoi nopeutua ja tulla varmemmaksi
-Putki puomi erottelu toimi, ensimmäistä rataa lukuun ottamatta
-Kaarrokset pysyi suht. hyvin kurissa, vaikka Secillä oli koko ajan kova into päästä eteenpäin ja hakea esteitä
-Ohjaaja liikkui, eikä liieemin unohtunut mihinkään
-Fiilis loistava

Korjattavaa/huonoa
-Keppihaku ei toiminut
- Kahdella viimeisellä kerralla 3 edessä vekkisin liikaa, käännös valui hieman sivuun

Ei kommentteja: