tiistai 4. tammikuuta 2011

Selityksiä...

Tuli tuossa mieleen, että aina valitan noista kontakteista, mutta ei ole tullut tarkemmin kerrottua mikä noissa nyt on ongelmana.

Ongelma: Seci ei löydä oikeaa stoppi paikkaa, hidastaa ennen kontaktia, pudottaa laukalta raville, ja rupeaa tujottelemaan minua, etsien minulta apuja tai vapautusta. Kaikki menee suht. hyvin kunhan itse juoksen kontaktista ohi, mutta kun Seci irtoaa kontakteille ja on minua edellä niin alastulosta tulee hiippailua Secin odotellessa minua. Joidenkin mielestä ongelma on minun pääni sisällä, mutta tätähän en kyllä myönnä ja tahdon, että Seci laukkaa täysiä alas asti.

Miten tähän päädyttiin:
-Alkuopetuksessa vaadin Seciltä katsekontaktia stopissa, vähitellen Seci alkoi tujottella jo ennen loppua.
- Minulla on erittäin paha tapa vapauttaa liikkeellä.
- En ollut käyttäytynyt kisoissa samalla tavalla kun treeneissä -> kontaktit hajosivat (ei kylläkään yhtään kontakti virhettä tähän mennessä..), mutta niistä tuli epävarmat ja hitaat, myös treeneihin.
-Viime vuoden talvena emme päässeet kontakti esteille kun kisoissa ja erittäin harvoin treeneissä, joka tietenkin lisäsi epävarmuutta kun palkkausta ei kisoissa tapahtunut...Seci alkaa jarrutella vauhtia ja kohta tujotella taaksepäin ....


Hetkellisesti tänä syksynä saimme kontaktit toimimaan ihan hyvin, ja ne alkoivat vahvistua, mutta sitten onnistuin hajottamaan ne taas kerran olemalla epäselkeä. Kotona kun treenailimme kontakteja laudalla, joka oli tukin päällä, teimme ylösmenon juoksuja ja annoin Secin loikata n. 25cm korkeudelta alas kun lauta loppui. Aluksi Seci tähänkin tarjosi stoppeja, mutta sitten vaan juoksutin läpi. No kohtahan nuo peruskontaktitkin olisi vain juostu läpi ja sekasotku oli taas kerran valmis...

Ei kommentteja: