torstai 27. tammikuuta 2011

Pimeetä menoa...

Eilen jäi pakkasen takia treenit väliin, harmi tämän vuoden ensimmäiset kisat kun lähestyvät nopeaa tahtia, ja vielä olisi hiomista, jotta pystyttäisiin parhaimpaamme. No eips mahda minkään.

No Seci joutui olemaan koko päivän sisällä pakkasen takia ja energiaa riitti taas vaihteeksi, joten uskallauduimme illalla hieman pidemmälle lenkille pimeään ja kylmään yöhön, onneksi on hyvät toppavaateet niin omistajalla kun koirallakin. Pelkkään lenkkiin emme kuitenkan tyytyineet vaan frisbee lähti mukaan. Pidemmän aikaan olen jo motivoinut itseäni taas treenaamaan tokoa, kun tuossa koirassa voisi olla jonkin verran potentiaallia siihenkin, ja nyt sain vihdoin ja viimein taas aikaiseksi treenata. Lenkillä teimme seuraamiskuviota, liikkeestä pysähtymiset seiso, istu, maahan ja luoksetuloja. Jossain tuo pikku mudi on itsekseen treenaillut kun toimi upeasti, mutta lopullisesti se jäi kiinni luoksetulon kohdalla. Kakarasta asti se on opetettu ja se on tullut aina eteen, josta en melkeinpä koskaan pyydä sivulla. Ja mitä mudi teki nyt, vauhdilla vaan paineli sivulle istumaan, pari kertaa testasin uudelleen ja aina vaan sama... Secin toiveesta päätin siirtää luoksetulon lopullisesti sivulletuloksi, kun ei me pk puolelle tulla koskaan kisaamaan.

Latvian kesäkuun näyttelyiden tuomaritkin on vihdoin ja viimein julkaistu. Mudeilla on lauantaina Manuel Loureiro Bourges (PT), ja sunnuntaina Barbka Novak (SI). Ensi kuussa lähtee ilmot menemään kun silloin on vielä halvin ilmottautuminen mahdollista. Sitten voimmekin alkaa jo valmistautua reissuun...

Ei kommentteja: