torstai 19. toukokuuta 2011

Ohjaa, älä oleta...

Taas hetkellisesti tuntuu siltä, että minun ja tuon pikku kiharan yhteistyö todella alkaa toimia . Eilen ennen agilitytreenejä ulkokentällä alokkaan seuraaminen läpi hihnan kanssa ja ilman, pitkästä aikaa Seci seurasi vanhaan tapaansa, ponnekkaan tiukasti, yksinkertaisen upeasti. Sitten jäävät, maahan meno oli hienon nopsa, seisominen oli hieman hakusessa, mutta kun palkkasin heti pysähtymisestä enkä seisotellut, niin Seci taas muisti mistä on kyse ja teki kisaliikkeen täydellisesti. Luoksetulo oli hieman mielenkiinnotoinen, luvasta täysiä luokse hypätään vasten ja ilmassa pyöräytetään peppu sivulle, tuota vasten hyppyä vaille hieno suoritus....

Päivän treeni, joka on osa ruotsalaisen tuomarin kilparadasta, hieman muunneltuna. Piirros ei ole hirmusen tarkka välimatkat ym. heittävät.


No aloitetaan parhaasta, Seci ei tehnyt taaskaan ylimääräisiä kaarroksia, vaan meni tiukasti, tästähän voisi jo olettaa, että olen edes hieman oppinut ohjaamaan pikku mustaa. No huolimattomuus virheistä en ole päässyt yli ja niitä tuli. Ensimmäisellä yrittämällä meni hyvin 9 asti, jolloin oletin keppien vetävän seciä, mutta likka paineli vauhdilla A:lle. No tuossa pätkässä oli hienointa, että onnistuin suunnitelmissani, tökkäsin secin 5 putkeen ja menin hypyn taakse ottamaan vastaan, ja sehän toimi, Seci tuli hienosti toisen putken ohi hypylle. No sitten mokasin 11-12 välin, laskin Secin vaan juoksemaan, jolloin 2. käytiin hyppämässä. Ratkaisuna jätin Secin pujottelemaan kun se kestää vedätyksen, jolloin ehdin tehdä valssin ennen 12. Lopuksi sain vietyä Secin vielä 18 hypystä ohi/ Seci ei hypännyt hyppyä vaan juoksi suoraan. Tämä johtui ihan siitä, että olin jostain syystä 17 aivan väärällä puolella. Kun olin oikealla puolella sain Secin hienosti menemään hypyt ja saksalaisella A:lle. Toisella kerralla yhtä huolimattomuutta vaille 0, oletin, että Seci kääntyy tuolta 5 putkelta hypylle, mutta mudi painelikin 8 hypylle kun en komentanut sitä kääntymään, mutta muuten hieno suoritus pöllyävän kivituhkan keskellä.

Ei kommentteja: