perjantai 6. toukokuuta 2011

Seci starttasi mopoilukauden.

Seci aloitti tänään mopoilukauden, koko talven mudi on selkeästi kaivannut vauhdin hurmaa kun mopolla päristellään eteenpäin, pikku neiti oli meinaan aivan intona kun mopoilulaukku kaivettiin esille. Seci matkustaa hienoti sylissä suunnittelemassani laukussa, yleensä korvien suojana on vielä pinkki vauvanpipo, mutta mopoilupipo on talven jäljiltä hukassa joten kaulahuivi pyöräytettynä korvien päälle ajoi asiansa.

No mutta palataanpas nyt hetkeksi hieman kauemmas menneisyyteen. Eilen olimme Orimattilassa kilpailemassa. Tuomarina oli Muotka, jonka rataprofiilit olivat kivan vauhdikkaita, ja varmaankin olisivat olleet Secillekin hyviä jos vaan rata olisi päässyt käyntiin. Ensimmäisen radan alku meni siinä, että joku huudahti radan reunalta "läks" ja kutsuin Secin sitten aivan väärästä paikasta mukaan, Seci ei ollut hievahtanutkaan paikoiltaan, no alku meni sitten plörinäksi josta seurasi hylky, loppu ratakin meni sitten hieman sinne päin. Toisella radalla pakkovalssin paikkaa pohdin tutustumisessa, ja loppujen lopuksi tein sen kuten kuskini ehdotti, no tämä oli väärä vaihtoehto, olisi vain pitänyt pitää oma pää ja tehdä niin kuin aluksi pohdin. No hylyn jälkeen koko pakka sekosi, enkä enään ohjannut Seciä vaan annoin sen viilettään miten sattuu, keppi haku oli kuitenkin super. A:n kontaktit olivat aivan järkyttävät, ne olivat juoksujen ja stoppien sekoitus, näkyy ettei A:ta olla tehty kuukauteen. Nyt onneksi pääsemme taas treenaamaan usein tästä eteenpäin.

No sitten taas takaisin tähän päivän, tänään lähdin Secin kanssa mopolla Ravilinnaan. Teimme alla olevaa rataa, josta unohtui näköjään kokonaan numerot... No mutta se alkoi ylimmältä hypyltä, sitten otin pakkovalssilla tuon suoraan olevan hypyn takaakiertona, sitten putkeen suoraan, vasemmalta puolelta pystysuorassa olevat hypyt, eli siltä tuli välistä veto, jonka jälkeen sylkkärillä puomille. Ensimmäinen yritys meno nollana läpi, välistä veto oli nätti ja tiukka ja puomi suht. nopea. Sitten alkoiki possuilu, eikä Secin vaan millään olisi tullut välistä vetoon. Siitä sain sitten mudia hieman kovistella, josta johtuen puomikin hidastui. No ehkäpä tämä tästä, pitäisi nyt saada vaan tuo pikku otus kunnolla ruotuunsa radalla.

Ei kommentteja: