sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Taas kotona

Eilen illalla kotiuduimme pohjoisen reissulta, koirat ottivat heti kymmenen kierroksen rallit pihan ympäri, myös tuo 11v pappa koira.... Kivasti on lumet viikon aikana hävinneet, vielä on pikku kasat nurmialueen kahdessa poukamassa, mutta suurin osa pihastamme on jo sulanut.

Tänään aamusta lähdimme käymään Hollolan näyttelyssä Pedron kanssa, hienosti P esiintyi ja tuomari kehui sitä kovasti, kuitenkin turkista jäi kiinni, joten tulos oli ERI AVK4. Olimme kuitenkin todella tyytyväisiä kun H:ta lähdimme hakemaan.

No näyttelyyn jälkeen käväisin kotona hakemassa Secin, jonka jälkeen suuntana oli kausala. Treenailimme linjausta, käännöksiä, haltuun ottoja ja välistä vetoja. Hieman oli havaittavissa löysyyttä ohjaajassa. No siistejä suorituksia ja nollia, lopussa lähti vähän mudi kuumumaan joka näkyi suorituksissa, kuitenkin kivat ja antoisat treenit, hyvällä fiiliksellä lähdetään torstaina kisailemaan.

Orimattilan tokokilpailuihin pistin klo. 9 sähköpostia ja yritin varata kisapaikkaa, mutta mitään vastausta ei ole takaisin kuulunut.

Ei kommentteja: