lauantai 7. toukokuuta 2011

Tyytyväinen pikku mudi

Tänään suurin osa päivästä meni pihaa haravoidessa, meidän nurmikkoalueet kun pitää haravoida auki joka kevät, kun sammal yrittää tukahduttaa nurmen. No mutta auringon paisteessa kelpasi haravoida. Illalla pääsinkin sitten laittamaan kepit haravoidulle alueella, nyt aluksi tuli 6 keppiä, jossain vaiheessa sitten täydennän.



Keppien laiton jälkeen olikin sitten vuorossa tokoilua. Tein Secin kanssa yhden luoksepäästävyyden tutun ihmisen kanssa ilman hihnaa, eipä tuo meinannut paikkallaan pysyä, vaan kerran piti lähteä etukäteen moikkamaan, loppujen lopuksi Seci kuitenkin muisti jutun juonen. Tämän jälkeen otin pätkän seuraamista käännöksineen, hieman väljäähän tuo taas oli. Kaipaan niin Seci tiivistä seuraamista, jossa Seci seurasi aivan jalassa kiinni ja piti niin tiivistä katsekontaktia. Tällä hetkellä Seci pitää pienen välin, mutta seuraaminen on ihan nättiä. Väliin pari luoksetuloa, sivulle tulot olivat hienoja. Loppuun vielä jäävät, liikkeestä maahan meno ja seuraaminen. Maahan meno oli hieman huono, Seci jäi vähän ylös eikä mennyt nopeasti maahan. Seisominen oli täpäkkä.

Tokon jälkeen juoksutin parit kepit läpi, hieno rakentamani ohjuri oli estämässä kakkosväliin menoa , joten pääsimme tekemään noita vaikeimpia kulmia. Hieman Seci ensin ihmejuttua ihmetteli, mutta nopeasti neito ohjuriin tottui ja treenit olivat onnistuneet. Illalla kävimme vielä pitkän iltalenkin auringon laskussa ja räpsin hieman uusia kuvia, joita tipahtelee aina silloin tällöin tänne blogiin piristykseksi.

Ei kommentteja: