torstai 9. helmikuuta 2012

A ja B, ei kun nyt onkin C

Eilisillan pyörittelin agi-ja tokoleirin ryhmäjakoja ja vielä pahempaa leirin aikataulua. Alkoi loppu vaiheessa jo mennä ryhmät sekaisin ja vuorokauden tunnit loppua kesken. Mutta selvisin ja kaikki pääsevät treenaamaan kaksi kertaa päivässä (kerran per. laji) ja ihan päiväsaikaan. No mutta miinuspuolena keskiviikon treenien kirjoittaminen jäi tälle päivälle, joten nyt sitten niistä.

Kouluttajana Sanna, ja rata näytti suunnilleen tältä.
13. ei onnistunut, laiskottelin
-> enkä ehtinyt kunnolla.
Tekosyynä nuo kepit, joille Seci karkaa erittäin helposti, varsinkin tässä tapauksessa kun ne olivat todella lähellä. Muutenkin olin hidas ja laiska, tuollaiset pakkastauot eivät ole selvästikkään minulle hyväksi. Taas tuli huonoa ohjausta, jossa varmistelin ettei koira mene väärään paikkaan kunnolla seuraavalle esteelle ohjaamisen sijaan.

Sitten videoita, taas pätkiä radasta ja kuvaaja silloin tällöin aika hukassa. Ja blogger ei suostu näyttämään noita, joten nyt pitää selvitä linkellä.

Ihan ensimmäinen kerta. Keppien jälkeen turhan vahva veto, mutta pelkäsin tuota putkea, ei näin...Pitkästä aikaa kaari A:lla, joten pikku neitihän päättää sitten hypätä siitä yli. Homma sekosi sitten siihen.
Video
Sama kohta treenien lopuksi eri kulmasta
Video
 Ja sitten A- puomi pätkä
Video

Ei kommentteja: