tiistai 28. helmikuuta 2012

Se näyttää ihan krokotiilille

Seci pieni sairastaa, maanantai- tiistai yönä alkoi kennelyskä ja vielä se limainen versio. Yö ja eilinen päivä yökittiin limaläjiä sinne tänne. Eilen illalla onneksi olo parani ja viime yön Seci sai nukkua rauhallisesti. Tänään Seci jo yritti leikittää pientä ja juosta, mutta ehkäpä neiti nyt lepää ensin kunnolla. Nyt sitten vietetään vähintään 2 viikkoa treenitaukoa, ettei tule jälkitauteja tai tartuteta muita, lappeenrannan kisatkin jouduin perumaan. Toivottavasti prinsessani on pian taas oma iloinen itsensä.

No sitten meidän pikku krokitiiliin. Subré osaa jo melkein noutaa, loppupalautus puutuu ja saa puuttua vielä pitkään, pääasia että kapula haetaan ja tuodaa takasin.  Katsekontakti on alkanut löytymään ja pöydällä osataan jo seisoa hurjan hienosti. Eilen juostiin mutkaputkea kotona ja nyt pentu osaa jo syöksyä putkesta kettuleluun kiinni. 2on2off kontaktitkin otettiin työn alle, kasassa olevan kevyt häkin päältä etutassut maahan ja makkaraa leikin kanssa, hurjan kivaa kun vaan juoksee ja saa ruokaa, vaikka ei edes huuda... Mutta suurimmaksi osaksi me vaan leikitään, leikitään ja leikitään varmaan pari tuntia päivässä. Hullulla on halvat huvit ja Subrén lempilelut ovat tällä hetkellä tyhjä rämisevä coca-cola pullo ja valkoinen harso rätti, jonka itse kävi kodinhoitohuoneesta varastamassa. Kokoa pentu on hujahtanut ihan silmissä ja tassut alkavat olla sopusuhtaisen näköiset muuhun kroppaan nähden. Testinä vertasin Subrén ja Secin tassun kokoa ja aika samaan meni, Secillä ehkä jopa hieman isommat kun Subella. Huoh, minä jo stressaan hieman alle 9vko:sen kanssa mediyttä. Suvun nartut ovat lähes kaikki medejä ja loput ihan rajoilla. Kasvattaja meinasi, että tuosta voisi kasvaa puolisiskonsa kokoinen joka on 41-42cm, mutta toivotaan ja saatte kuulla aiheesta vielä usein...
Secin kennelyskän takia myös Subré viettää kotona pari viikkoa erossa vieraista koirista. Harmi koska olisin mielelläni alkanut pyöritellä sitä jo nyt mukana sosiaalistumassa, varmaan ainakin vieraan koirat saattavat pientä jännittää. Hanne kävi maanantaina katsomassa pentua ja sen verran pieni vierasti että liiemmin suostunut lelua vetämään Hannen kanssa, tietysti väsymyskin vähän vaikutti. Laivalla ja Ruotsissa kaikki ihmiset olivat super ihania ja niiden mukaan lähdettiin innolla. Ääniä Subré ei pelkää ja räminäpurkki on hurjan kiva lelu.

 Subré 8 viikkoa video, jonka kuvasin maanantaina:
http://www.youtube.com/watch?v=27HzK4B2hwQ

Ei kommentteja: