maanantai 27. helmikuuta 2012

Seci ja Subré mudikaverukset

Niin jos joku ei ole vielä bongannut, Seci joutuu tästä edes jakamaan bloginsa kauhu kakaran kanssa.

Eilen meidän pieni pääsi ensimmäistä kertaa elämässään juoksemaan putkesta. Tarkoitus oli laittaa kamera päälle ja lelun kanssa houkutella läpi, mutta neiti päättikin juosta jo aikaisemmin, no onneksi ehdin juuri ja juuri laittaa kameran pyörimään, tästä syystä video on erittäin lyhyt.
Hetkeä myöhemmin mentiin jo kahta putkea peräkkäin.Hienosti pieni osaa jo tulla luokse ja ottaa kontaktia. Taistelutahto on aivan omaa luokkaansa, tyttö repii hurjana kaikkea mikä osuu suuhun, myös matot kelpaavat. Mitä isompi lelu sitä parempi, kun voi hyökätä sen kimppuu ja ravistella hurjana. Tänä aamuna lähti isäni kenkäkin liikenteeseen ja myös metallinen lusikka kelpasi. Harjoittelimme myös pöydällä seisomista ja säkäkorkeudeksi mittasin n. 27,7cm. Subré on myös jo purrut ensimmäisen hihnan poikki kun en heti huomannut lenkillä sen touhuja.

Seci leikkii hienosti pienen kanssa peltolenkillä ja suhtautuu pentuun todella hyvin, vaikka aamulla pentu saikin pikaisen lähdön kun uskalsi hyökätä naskaleineen nukkuvan Seci hännän kimppuun. Nyt aitaan Subrélle oman alueen huoneesta öiksi, että Seci saa nukkua rauhassa. Secin kanssa kertasin tänään avot läpi, ja pakko myöntää että alan olla aika tyytyväinen. Kaukot ovat vielä monen toiston sarjoissa vaikeita, istumaan nousussa Seci tulee herkästi eteenpäin, pari siirtymää pysyy kuitenkin hyvin kasassa. Loppuun vielä hyppynoutoa, joka on yksi Secin lemppariliikkeistä. Ja Subré mudimaiseen tai secimäiseen tapaan ( paha nyt sanoa kahden otuksen perusteella rotuominaisuudeksi) kiljui tarhassa koko treenin ajan.

Ei kommentteja: