keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Varo vaan, täältä tullaan!

Heh, kirjoitus intoa alkaa taas löytyä. Iltapäivän ohjelmassa oli treenailuja. Seci aloitti tokolla kaukoja, alkuun vaan jumppaa käden kanssa ja loppuun kisamatkalla usein palkaten. Nyt tuli enään vain yksi hajonnut istumaan nousu. Vaihtovauhti on hyvä ja Seci jaksaa hyvin odottaa käskyt. Sitten neliölevyllä kontakteja, hyvin Seci hakee oikeaan paikkaan. Loppuun kerta putkea.

 Subré pääsi ensimmäistä kertaa treenaamaan ulkona. Alkuun leikittiin joka suuntaan kallistuvalla/heiluvalla neliö levyllä, joka oli pennusta hurjan kiva. Subré kiipeili levylle ilman leluakin vaan juoksentelemaan, eipä siis pauke tai heiluva alustakaan pelota. Sitten putkea ensin lyhyttä ja sitten pidempää suoraa, loppuun vielä mutka putkea, joka on Subrésta kivoin. Hieman alkoi olla samoja viitteitä lelun varasteluun kun Secillä, joten vaihdoin palkaksi namit. Yleensä Subré on hurjan ahne ja kiljuu ruokaa odotellessa, mutta mitäs nyt. Neiti kyllä söi ja juoksi kupille, mutta lelulle rynnättiin täysiä. Testinä kokeilin laittaa kuolleen lelun (paikallaan oleva) ja namikupin vierekkäin, lelu voitti. Mitä nyt olen testaillut Subrélle kelpaavat kaikki lelut, eikä ole löytynyt mitään yli kivaa, suosikkeja kyllä on mutta  jos heiluttelee toista lelua Subrén leikkiessä toisella vaihtuu lelu helposti.Pitää nyt vain keksiä ratkaisu jo tässä vaiheessa tuohon lelujen varasteluun, ennen kun Subré ottaa sen tavaksi.

Meidän pikku neiti päivää vaille 9viikkoa ylitti tänään itsensä, keräsi kaiken tahtonsa, otti vauhtia ja hyppäsi sohvalle ihan itse kun kukaan ei ehtinyt nostamaan. Nyt ei kukaan pääse enään turvaan sen hampailta sohvalle. Pahinta tässä on se, että pienestä olisi hurjan hauskaa ottaa vauhtia sohvan toisesta päästä ja hypätä käsinojan yli pituushyppynä lattialle, ja vielä kohtaan jossa ei ole mattoa. Pelkään vaan tuon sen luuston puolesta, meinaan ei ehkä paras mahdollinen harrastus pentukoiralle...

Secikin alkaa olla terve ja leikittää Subréa koko ajan ulkona. Mudit juoksee, juoksee ja juoksee, yritä nyt siinä sitten vähän rajoittaa toipilaan menoa. En tahtoisi kieltää Seciä, koska neideillä on niin kivaa ja ettei prinsessa vaan luule leikkimisen olevan kiellettyä. Mutta sitten taas puolikuntoisena riehuminen ei ole hyväksi. Jaksaisi nyt vaan levätä parin päivän ajan kunnolla niin sitten saisivat riehua niin paljon kun haluavat.

Ei kommentteja: