keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Agirotu lähestyy.

Eilen kävin hallilla treenaamassa  open class rataa. Seci meni ensin isäni kanssa ja pääsi jopa ensimmäisellä kerralla 15/18 puhtaasti, mutta sitten isäni oli jo sen verran myöhässä, että Seci ampaisi hypyn 6 väärinpäin. Puomista Seci meni täysiä läpi, A:lle pysähtyi. Hiottiin sitten 11-15 pätkää ja lopuksi taisi tulla koko radasta jopa nolla. Jännityksellä odotan parin Senior avo sm starttia agirodussa.

Itse palauttelin kuria kontakteihin ja palkkailin nameilla, oho nehän paranivat huomattavasti. Seci ei tehnyt hytkymisiä tai yritänyt varastaa ennen aikojaan, ja ihan kun A:kin olisi vähän nopeutunut. Olen hieman namivastainen ollut Secin kanssa, mutta ehkä pitääkin vaihtaa mielipidettä kun otus suostui kerrankin syömään radalla. Käännökset lensivät tauon jälkeen, joten pitänee ottaa käännöstreeniä ennen agirotua.

Tokoa ollaan nyt väkeretty innolla, sain vihdoin ja viimein ostettua kunnon merkin, niinpä Seci aloitti ohjatunnoudon treenauksen merkin kanssa. Nyt oli kapuloiden tilalla kupit, joissa kaikissa nami odottamassa palkkana. Tehtiin ensin vasen, sitten oikea ja tauon jälkeen oikea ja vasen. Hienosti Seci kuuntelee, ja kohta voikin varmaan laittaa kapulat paikoilleen. Tunnaria on tehty ja nyt on jo saatu viiden kapulan rivi, josta oma löytyy hienosti. Lähetysmatka on vielä ollut n. metri. Hieman myös kerrattu avoimen liikkeitä, ajattelin ensi viikolla mennä ehkä käymään möllitokoissa.

Subrékin aloitti merkin opiskelun, nopeasti pentu oppi naksun kanssa. Seuraaminen on edistynyt taas huimasti kuten myös temput.

Ei kommentteja: