lauantai 16. kesäkuuta 2012

Yritystä ylöspäin

Huoh kun olen huono päivittämään, taas kerran pikakelusta meidän viikosta.

Torstaina Kausalaan agilitailemaan. Subré aloitti irtoamistreenillä jossa oli hyppyjä 3 ja putkia 2 joista jälkimmäinen J, että voikin pentu juosta kovaa, pari kertaa neiti juoksi yksin ja sitten yritin juosta mukana eikä palkka ollut enään maalissa odottamassa, mutta eihän tuon perässä pysy millään. Lopuksi irtoamispätkä yhdistettynä kieputuksiin, alkuun pari takaakiertoa, irtoaminen, jonka jälkeen sivuirtoaminen, valssi ja parin esteen suora maaliin. Hienosti mennään niin suoraan kuin myös käännytään.

Secin kanssa keskityttiin pääasiassa hypyiltä alastulo paikkoihin ja siihen että seuraavalle esteelle tultiin parhaassa mahdollisessa linjassa. Helppo rata jonka sai helposti puhtaasti läpi, mutta alastulo paikoissa riitti sitäkin enemmän työtä, mutta saatiin lopuksi oikeasti hyvä suoritus.


Treenien jälkeen uimaan, Seci kävi kunnolla uimassa ja sitten juostiin rinkiä ympäri rantaa. Subré ei tällä kertaa mennyt uimaan asti, aina kun pentu ehti veteen asti Seci otti jo spurtit pois vedestä. No ehkä ihan hyväkin, kun pelastusliivit jäi kotiin.

Eilen kävin Subrén kanssa kahdestaan lenkillä hieman riistarikkaammissa maastoissa. Pentu autoon ja ajettiin reilu 10km meiltä metsään päin, jossa ei liiemmin ikinä käy ihmisiä. Tarkoitus oli treenata luoksetuloja, vaikka olisi jahdattavaa tarjolla. Saldona oli monta lintua, yksi rusakko ja heiluva puska, mikä oli pahin haaste pennulle kun olisi niin tehnyt mieli mennä tutkimaan. Subré on kyllä siinä mielessä hauska otus, että jos jonkin pelottaa niin häntä selälle murina käyntiin ja katsomaan asiaa, tällä kertaa en kuitenkaan laskenut sitä, ties mikä hirvi puskassa olisi ollut... Palkkasin aina viehelelulla, joten Subré sai palkaksi jätettyään metsästyksen toisellaisen metsästyksen.

Tänään tokoiltiin Seci aloitti noudolla, pari kertaa puulla ja ja pelkkiä nostoja metallilla, jolloin koko kuono tärisi. Toisella kierroksella seuraamista, joka on jostain syystä todella huonoa, idaria ja ruutua. Ruudulla harjoittelimme "missä ruutu" valmistavaa sanaa, jolloin Secin piti katsella ruutu ja sai luvasta rynnistää sinne valmiille palkalle.

Subré teki noutoa niin puulla kun metallilla, vieläkään kapula ei kunnolla nousisi maasta. Toisella kierroksella temppuja, jalkojen välistä pujottelu alkaa jo sujua, joten otetiin 8 ja jalkojen väliin tuloja. Sitten keinua 20cm korkeudesta paukuttelua  hyppäämällä 2on2off asentoon, yllätys yllätys ei pelottanut, mikä nyt ei ole ihme tekeehän otus oma aloitteisesti kokonaistakin keinua ja lennättää etutassut yli silloinkin.

Ja nyt lähdenkin isäni yllätys 50 vuotis syntymäpäiville, toivottavasti on hyvät kekkerit kun niiden takia piti jättää SM kisat väliin.

Ei kommentteja: