keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Paikkislaskuja

Eilen sitten suunnattii Kouvolan tokotreeneihin. Hieman tuli kiire ja niin olin paikalla vasta tasalta, se siitä leppoisasta kävelylenkistä ennen tokotreenejä. Subré pääsi ensimmäiseksi penturyhmään, jonka koko oli aivan hurja, tästä johtuen ohjattu toiminta jäi aika vähäiseksi, mutta häiriötreeniähän me mentiin hakemaankin. Alkuun luoksepäästävyys, jossa peppu meinaa nousta maasta herkästi kun pentu ei malttaisi millään odottaa että kouluttaja tulee sen luokse asti. Hieman vastainen ongelma Seciin nähden. Seuraavaksi pujoteltiin ympyrässä, heti alkuun erään pujottelevan rotikan hihnan pää osui Subréen ja siitäkös Sub sai sätkyt kun luuli että nyt loppu koitti. Neidin oma pujottelu meni oikein hyvin imuttaen läpi. Muiden pujotellessa tehtiin kontaktijuttuja ja maahanmenoja. Tämän jälkeen olikin aiheena istuminen joten tein Subrén kanssa sivulle tuloja, paikkalla pysymistä, eteentuloa  sekä kaukoja.

Seci pääsikin sitten kilpailevien ryhmään, alun juoksutarkastus oli taas kauhea paikka, mutta nopeasti Seci siitä toipui. Sitten paikalla makuuseen ryhmän kanssa Seci oli  partacollien ja bc:n välissä. Piilossa reilu 3min ja sitten vielä minuutti näkyvillä, vapautus palkalle. Seci oli makoillut oikein rennosti ja katsonut koko ajan vain piiloon päin. Päivän aiheena oli nouto ja luoksetulo. Noutoa itsenäisesti ja luoksetuloja kouluttajan silmien alla. Noudossa ensin omalla kapulalla, jolloin heitot lensivät vähän miten sattuu. Hyppynoudossa Seci sitten bongasi seuran kapulan omansa vierestä ja toikin sen, neiti jolla 150g on useimmiten tustaa tuo ainakin 500g ihan iloisena kunhan ensin pari kertaa kuonolla sitä pyöräytti. Sitten luoksetuloihin, jolloin alkoi toinen ryhmä pitää kunnon möykkää josta Seci selvästi veti taas paineeseen. Ensimmäisesti ravasi tästä syystä läpi, mutta sitten "höpöhöpöstä" vähän ryhdistäytyi ja teki siistin toisella kertaa. Kommentit olivat että stoppi on teknisesti hyvä ja nyt voi taas alkaa nostamaan lelun kanssa vauhtia, mutta sitten Seci meinaa lähteä stopista liikkuriin käskyyn, kun sillä on liian kiire luokseni, osittain johtuen tuosta tuon hetkisestä paineesta. Loppuun vielä paikkis nyt Seci oli rotikan ja belgin välissä, ja aikaa 4min. Maahan meno oli vähän hidas ja epävarma, mutta hyvin S jäi paikoilleen.  Rotikka nousi 2,5min kohdalla ja sen ohjaaja meni luokse ja bc 3min kohdalla belgin vieressä seisomaan. Tästä huolimatta Seci oli oikein rauhallinen ja kauniisti.

Laitoin sivuun paikkislaskurin, nyt olisi tarkoitus tehdä 100 paikkallamakuutta eripaikoissa, eri aikoja ja eri tavoin ennen 14.10 kokeita.Samaiseen kohtaan merkkaan myös monta noista Seci on pysynyt paikoillaan ja monesta lähtenyt, niin näkee kuinka hyvin tuo otus oikeasti pysyy. Parastahan olisi jos päästäisiin 100/100 onnistumis prosentiin, mutta aika näyttää.

Ei kommentteja: