tiistai 11. syyskuuta 2012

Vinkupallotreenit

Eilen oli taas kerran suuntana kouvolan halli. Ensin hullut juoksemaan hurjana ja sitten Subré pääsi aloittamaan. Tarkoitus oli tehdä keppejä 6kpl niin että tullaan hypyiltä ja mennään keppien jälkeen putkeen, sekä nyt ruvetiin rakentamaan kepeille vauhtia. Availin ja suljin kujaa seuraillen pujottelutyyliä ja vauhtia, vielä ei voima eikä myöskään tekninen osaaminen riitä täyteen vauhtiin suorilla kepeillä. Subré olisi mieluitenkin vain juossut täysiä ja huutanut, eikä keskittyminen ollut tuona päivänä sen vahvinta alaa, mutta siitä huolimatta saimme hyvin treenattua ja  edistyimme keppiprojektissa. Minun pitäisi kirjoitella varmaankin oma juttunsa Subrén kepeistä kun on niistä tullut tänne niin vähän laiteltua.

Seci pääsi tokoilemaan ja palkkana oli sen rakas vinkupallo. Seuraaminen oli oikein nättiä, ja kaukot täydellisyyttä hipovat. Jäävissä maahan meno hyvä, seisomisessa katselee taakseen kun kävelen ohi, vaatii siis treenaamista vielä ennen sunnuntaita. Luoksetulon stopit valuuu ja valuuu, pysähtyy kyllä mutta käskyn jälkeen on vaan otettava niitä raviaskelia, lätkin sille sitten palloa ja stopit ruvesi terästymään. Noutoa niin että palautus putken kautta, intoa piisasi reilusti. Ilman putkea palautus nopeassa ravissa. Loppuun vielä hyppyä, istuminen on vähän epävarma ja hidas muuten hyppy on hyvä.


Subré pääsikin seuraavaksi näyttelytreeneihin. Kuriton kakara  vaihde kunnolla päälle... Subrésta olisi ollut niin kivaa riehua ja vähän ehkä siinä sivussa vähän isotella sekä repiä toisia koiria turkeista. Porukalla juostessa meinasi heittää saalisvietti päälle ja hihnassa veto. Ongelma oli myös pareittain edes takaisin liikeet, jossa Sub heitti vapaalle käännöspaikalla kun palkkasin sen ja takaisin tulo oli taas kuriton kakara veto vouhotus.Meidän elämässä tällä hetkellä on keskeisessä asemassa Subrén kunnon murkkuikä, rajoja kokeillaan ja reilusti... Yksilöt menivät ihan hyvin, pöytä on varsinkin Suben ehdoton lemppari kunhan sille saa itse hypätä.

Ei kommentteja: