lauantai 29. joulukuuta 2012

Subré 1v

Nyt on vuoden tuo hönötin ollut tässä maailmassa. Muistan kuinka vuosi sitten jännitettiin, varasin pennun kun Tovaa astutettiin, kaikki oli niin epävarmaa ja odotus tuntui niiiin pitkältä. Mutta niin se maha vaan kasvoi kasvamistaan, ja 29. joulukuuta 2011 istuskelin illalla koneella ja avasin juuri Mog ur´sin kotisivut kun sinne päivitettiin, että nyt on syntynyt toinen narttu pentu. Voi sitä riemua, saisin pennun, toisen mudin, vaikka tuolloin en tiennyt että juuri tuo 16.30 syntynyt musta pitkähäntäinen narttu tulisi meille. Lopullinen saldo oli 3 narttua kaksi mustaa, joilla toiselle töpö, ja yksi töpö sininen, 2 urosta yksi musta ja sininen hännätön.

Oli siinä vaikeuksia olla "julkisesti" riemuimatta, parit tiesivät ja jotkut aavistivat. Silloin olisi ollut niin kiva tännekin laittaa kuvia näytille, mutta kun kaikki tuntui kuitenkin epävarmalta, ainahan voisi tulla ongelmia varsinkin tuonnin kanssa, joten pennusta oltiin aika hiljaa. Mutta nyt saatte sitten kärsiä senkin edestä, tässä paloja Subrén ensimmäisestä vuodesta.
 
 
 


 
 


Sitten koittikin kauan odotettu Ruotsin reissu, ja pentu matkasi Suomeen. Heti ensimmäisenä uudessa kodissa kun laskettiin pentu ulos kantoboksista, rynnistää kakara tappomaan mattoa. No tämä oli vasta alkunäyttöä neidin luonteesta. Aikaisemmat pentumme ovat alistuneet heti vanhemmille koirille uudessa paikassa, mutta tämä likka oli vaan häntä pystyssä moikkaamassa ja roikkumassa lapinkoirien turkissa.  Hyvin pentu sulautui heti laumaan ja alkoi pyöriä mukana kaikkialla.

 


10vko
11vko

12vko

14vko

15vko

 
4kk
 
 
4kk 7päivää

Seci ja Subré Susannan studiokuvauksissa


Subrén ekä leiri. Ja Ora kaveri.

Väsyneet leiriläiset


Kesällä Sub sai leikkiä vedessä

Ensimmäinen jäätelö

 
5kk

5kk
7,5kk


Ja tietysti on treenattukin

Rakastuttu frisbeehin


Opittu uimaan

Käytiin syksyllä uudelleen Ruotsissa näyttäytymässä ja leireiltiin Mog Ur´s päivillä
Ensimmäinen ruusuke, mätsäri.

Merkkiä Ruotsissa

Isä & tytär kuva


Sub on osoittanut lahjakkuutaan myös jälkimetsässä

Tytöt laivan kannalle Ruotsin matkalla
Subrén eka näyttely UPK erkkari


Pentu hienosti VSP-pentu


Ekat agilitykisatkin käytiin ja voitto kotiin
 
Ensimmäinen Rop poseeraus Vilna KV:n jälkeen
 Mikä mikä parasta, juostu ihan hirmuisen paljon.
 
 
 
 

Ei kommentteja: