tiistai 31. joulukuuta 2013

Mennyttä ja tulevaa


Vuosi hujahti hirmuisen nopeasti läpi ja taas on aika kirjoitella vuoden vaihdetekstiä. Takana on hirmuisen kiva vuosi, on tullut tehtyä niin paljon ja opittua sitäkin enemmän. Päätin nyt tehdä pienen koosteen vuoden mieleenjäännemmistä tapahtumista.





Tammikuussa käytiin Loimaalla rallykisoissa Karitan & ärrien kanssa, tuloksena 93/100

Maaliskuuss kotiutui perheeseen uusi jäsen, pikkuinen Icaroz, Soican poika ja Atzon tyttären poika

Maaliskuussa käytiin myös Liettuan voittajanäyttelyssä. Subré ROP, ROP-junior, LT JV-13



Huhtikuussa Seci nappasi A-sertin

Toukokuussa Subré kävi koulutuksissa, neiti pääsi paimentamaan, Oreniuksen agivalmennukseen ja pk-seminaariin, kaikissa meni loistavasti, ja kakara sai paljon ihailua powerin määrästä.


Heinäkuussa Sub täytti maagiset 18kk, päivä meni MH-testin parissa Ruotsissa, jonka Sub suoritti leikkien läpi. Viikkoa myöhemmin Sub aloitti agiuran, ensin tylsän 43,2cm mittaustuloksen jälkeen maksi luokassa. Terveystarkeissa Sub kävi hakemassa terveen paperit silmien ja polvien osalta.

Elokuun ehdoton kohokohta oli Ruotsin kisareissu Karitan ja ärrier tiimi kanssa. Aj aj kun vieläkin sattuu vatsalihaksiin reissua ajatellessa, niin parasta! Mieleen jäi niin keskustelut Subrén kasvattajan kanssa, kun myös hienot eksymiset ja pieleen mennyt hotellivaraus, puhumattakaan pilalle menneestä pizzasta. Mutta kaikista hienointa oli kyllä kun porukan nuorin, neiti 18kk teki ensimmäisen nollansa ja melkein toisenkin, jos en olisi mokannut lähtöä.Ihan paras reissu!

Syyskuun alku alkoikin ikävästi hammaslääkärillä. Subré joutuikin sitten leikkauspöydälle hampaan poistoon ja sitten vietettiinkin sairaslomaa treenaamisesta ja kisoista. Heti perään alkoikin juoksut, joten näin meni Subrén syksyn kaikki suunnitelmat uusiksi ja kalenteri tyhjäksi. Posiitiivista tapaturmassa oli, että hammasröngenin ohella napattiin lonkkakuvat, jotka tulivat kennelliitosta lausunnolla A/A, samassa Subrésta tuli virallisesti suomalainen.







Lokakuussa yksi haave toteutui ja FCI:ltä kolhati postilaatikkoon kennelnimi. Pienenä yllätyksenä takaisin tuli vasta vaihtoehto 3.                                         




Marraskuussa kävin Secin kanssa Latviassa hakemassa Balt W-13 tittelin, seura oli mitä parhain Sanna & Yoda, muun reissu porukan ohella.


Aika mainio vuosi takana, vaikka itse sanonkin. Paljon mahtavia reissuja ihanien ihmisten seurassa ja paljon hienoja hetkiä, jotka jäävät muistoihin. Huonot työajat ovat häirinneet pahasti harrastuksia, mutta silti on taas päästy taas askeleita eteenpäin ja opittu hurjasti uutta. Subrén sulhon etsintä on ollut loppuvuoden projektina, ja monien vaiheiden jälkeen on toivottavasti löytynyt sopiva sulho, tästä tulee hieman myöhemmin lisää infoa.

Päätin, etten ensi vuodelle anna mitään tulos tavoitteita, saavutetaan mitä saavutetaan on ne laitettu tavoitteiksi tai ei. Ainut tavoite ensi vuodelle on nauttia ja pitää hauskaa. Ensi vuosi tuo mukanaan kaikkea uutta ja suunnitelmia on jo tehty moneen suuntaan, toiveissa on ikimuistoisia reissuja, pentuhaaveita ja syksyllä pitäisi pakata kamat ja palata taas koulun penkille.

Helmikuussa Hyberhyber tiimin uusin jäsen kotiutuu Suomeen,
pienestä pyörremyrskystä tulee kuitenkin vain laumamme etäjäsen,
pikku miehen muuttaessa kivaan kotiin harrastuskaveriksi.










1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Mun pitsasta tuli niin kuuluisa et se pitää blogipostauksessa mainita :'DDD ehkä paras reissu ikinä <3

Ja herranjestas miten syötävän suloinen pikku Hurrikaani on, mitä jos tuot sen sittenkin mulle? :D no, mä voin rakastaa ja pussailla sitä yhden illan ajan kun tuutte meidän kautta ;)


Hei kiitos mielettömästi viime vuodesta, juhlitaan ens vuonna sitten Subrén ja Mämmyn kolmosluokkaan nousuja! Jos mä pidän tän lupauksen ni pidä siäkin!