tiistai 1. helmikuuta 2011

Seci 3v

Eilen Seci täytti 3v, yritin julkaista blogiin kuvakertomusta Secin elämästä, mutta se ei jostain syystä onnistunut, enkä sitten jaksanut alkaa sitä uudelleen tekemään, ehkäpä se tulee sitten ensi vuonna. Synttäreiden kunniaksi Seci sai iltapalaksi aivan oman kakun, jossa oli koiran purkkiruuan lisäksi tuorejuustoa, nakkeja ja piimää, hieman paremmat herkut siis kun yleensä. Lahjaksi pikku prinsessa sai pinkin treenipallon.

Tänään minulla alkoikin sitten koeviikko, hyvänä puolena, ainoana sellaisena, on että pääsen aikaisin kotiin ja ehkä ehdin tehdä jotain enemmänkin koirien kanssa. Tänään kävin pari tuntia pohtimassa pitkän matematiikan kokeen kiemuroita, jonka jälkeen olikin kiva lähteä lenkille koirien kanssa aurinkoiselle pellolle. Lenkin jälkeen vielä kasasin pihatreenit, aiheena tiukka käännöt hypyillä ja putken jälkeen, väärän pään putki ja takaakierto. Hienosti pikku 3v mudi toimi, käännökset olivat kauniit ja kevyen putken lentelivät, vaikka laitoinkin painoiksi multasäkit. Matala pentukeinukin pääsi taas mukaan, Seci on tullut jo hieman liian varmaksi ja rynnistelee yli, jonka jälkeen takajaloilla tamppaamalla täppäsee keinun alas. Tuota en kyllä sen tahtosi tekevän, kun täyskokoisella keinulla tuo ei oikein onnistu, mutta ehkäpä täyskorkealla keinulla tuo näyttää aivan erillaisilta. Lisäksi olin niin tyhmä,että vapauttelin Seciä aivan tyhmästi keinulta, jolloin alkoi tulla läpi juoksuja ja karkailua.

Sunnuntaina lähdemme Porvooseen juoksemaan kaksi agilityrataa läpi, kisakirjeen mukaan medejä molemmilla radoilla on 6. Toivottavasti nyt se vika nolla napsahtaisi, ainakin tällä hetkellä viime aikojen treenien pohjalta on loisto fiilis lähteä kisaamaan. Keskiviikkona toivottavasti pääsemme treenaamaan kontaktit läpi, varsinkin puomi kaipaisi vielä toistoja.

Ei kommentteja: